2777
2789
عنوان

درد زير شكم در هفته ١٦ باردارى😢

2942 بازدید | 10 پست

خانما الان با احساس درد زير شكم از خواب بيدار شدم.فكر كردم دسشويى دارم چون هميشه وقتى مثانه ام پر ميشد اين درد و حس ميكردم ولى با رفتن به سرويس به اشتى بر طرف ميشد

اما رفتم سرويس بهداشتى و برگشتم الان ٢٠ دقيقه است دراز كشيدم ولى هنوز خوب نشده

خطرناكه؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

واى نه بابا ٢٠ دقيقه چيه الان ساعت و نگاه كردم حدود ٤٠ دقيقه اس دراز كشيدم ولى خوب نشدم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید شب حواست نبوده و به کمر خوابیدی

منم وقتی به کمر میخوام زیر دلم درد میگیره

و الا موقع بزرگ شدن رحمته،  یکم درد طبیعیه

اصلا خودتو‌نگران نکن گلم😘

اگر خونریزی نداشته باشی خطری نداره

شاید شب حواست نبوده و به کمر خوابیدی منم وقتی به کمر میخوام زیر دلم درد میگیره و الا موقع بزرگ ...

نه از استرس هى چك ميكنم خونريزى ندارم

خب الهی شکر  چیزی نیست  منم دقیقا ۱۶ هفته ام😊 از این دردا زیاد اومده سراغم حتی دو روزم ...

خداروشكر

انشالله كه هر دومون نى نى هامون و سالم بغل بگيريم

من فك كنم ديروز به خودم فشار اوردم شايد بخاطر اونه 

پريشب را.بطه داشتم ديروز صبح هم بلند شدم جو گير حارو برقى كشيدم عصر هم مهمونى دعوت بوديم ٤ طبقه خونه خودمون دو طبقه خونه اونا همه بدون اسانسور با پله رفتم ميگم شايد بخاطر همينه توسيدم

خداروشكر انشالله كه هر دومون نى نى هامون و سالم بغل بگيريم من فك كنم ديروز به خودم فشار اوردم شايد ...

ممنون از دعای خوبت😍انشاالله 🌸

چقدر به خودت فشار آوردی گلم

منم وقتی به خودم فشار میارم تا یکی دو روز درد دارم

و به ابن نتیجه رسیدم که عضلات شکمم خسته میشن😬، بچه سنگینی میکنه و عضلات شکم دردناک میشن

خیلی به خودت فشار اوردی 

فردا برو دکتر بزار بهت پرولوتون بده انقباضاتو درد شکمت خوب میشه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
خیلی به خودت فشار اوردی  فردا برو دکتر بزار بهت پرولوتون بده انقباضاتو درد شکمت خوب میشه

خدا رو شكر بهتر شدم