2777
2789
عنوان

دخترم خیلی ساکت و کم حرف تو جمع

| مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 41 پست
خوب کاری میکنی فقط همراهی و تشویقش کن چون معلومه بچه بسیار با استعدادی هم هست، ولی در اینده نذار مح ...

امیدم بخداست خودم که  از زندگیم خیری ندیدم   این بشه  امید زندگیم   خدا از دهنت بشنوه

کاش خوشبختی  هم  مثل مرگ سهم  همه بود    خدایا  رفتارت بامن  منصفانه نبود  ،😭   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر باهوش میاد . انشالله در آینده دانشمند میشه چون خصوصیاتش دارع

🤲 یعنی  ممکنه    

سرچ کن گوکل تو شهرتون مثلا روانشناس کودک خوب در شیراز

چشم ممنونم عزیز دل

امیدم بخداست خودم که  از زندگیم خیری ندیدم   این بشه  امید زندگیم   خد ...

انشالله

زیاد باهاش صحبت کن، احساساتت رو نشون بده، زیاد بگو دوست دارم تا یاد بگیره، برقراری ارتباط شاید یه کم سخت باشه اما باهات رفیق شه بهترررین همدمت میشه

انشالله زیاد باهاش صحبت کن، احساساتت رو نشون بده، زیاد بگو دوست دارم تا یاد بگیره، برقراری ارتباط ش ...

خیلی  در روز  باهاش حرف میزنم       شبا وقت خواب میگم تو گوشش عاشقتم اونم به من میگه دوستت دارم   مامان جون 

خیلی  در روز  باهاش حرف میزنم       شبا وقت خواب میگم تو گوشش عاشقتم ا ...

این بچه از همه لحاظ بچه باهوش و عاقلیه و نیاز به اذیت و ... نمی‌بینه ولش کن تروخدا بچه خوبیه 😂😂😂😂❤️

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
از ۱۸ ماهگی شروع کرد نقاشی کردن  تا الان تنها فقط نقاشی میکشه و کتاب میخونه  همسناش  ...

خوب از ۱۸ ماهگی خیلی زوده واسه نقاشی کردن. اصلا نگران نباش همنجوری که گفتم درون گرا و باهوشه. هرجوری که دوس داره بزار باشه قرار نیست همه مثل هم باشن. شکر خدا سالمه مهم اینه

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

به نظرم کاری بهش نداشته باش بدتر موذب میشه من با این سن اینطوریم دختر شما که هنوز ۳ سالشه واسه بعضیا سخته حرف زدن تو جمع بیشتر درون گران و تو جمع زیاد راحت نیستن اصرار بیشتر باعث میشه بدتر بشه دخترت خودش کم کم درست میشه

به نظرم کاری بهش نداشته باش بدتر موذب میشه من با این سن اینطوریم دختر شما که هنوز ۳ سالشه واسه بعضیا ...

البته یکی از دلالیلیم ک تو جمع صحبت نمیکنه یا نمیخواد حرف بزنه شاید کسی مسخرش کرده یا میترسه مسخره بشه 

البته یکی از دلالیلیم ک تو جمع صحبت نمیکنه یا نمیخواد حرف بزنه شاید کسی مسخرش کرده یا میترسه مسخره ب ...

نه کسی جرعت نداره مسخره کنه تا    با خاک یکسانش کنم  چی برا مسخره کردن داره همه  ارزو میکنند  بچشون مثلش باشه هرحا میبرم میگن خوشبحالت یبار   یه  نفر گفت  ماهی مغزه  جلو جمع دخترمو اورذم با پسر   ۵ سالش  نشوندم گفتم  بشینین از پسرش که هیلی ادعا میکرد باهوشه میپرسیدم    از دخترمم میپرسیدم انوقتا  دخترم ۲ سالش بود  بعد اخرش گفتم      بچه ۲ ساله من   از بچه پنج ساله شما بیشتر میفهمه طرف  دیگه    دهنشو بست خفه شد     من  شاید از حق خودم کوتاه بیام ولی  یکی به دخترم چپ نگا کنه  تا ضایعش نکنم ولکن نیستم