2777
2789
عنوان

دخترم خیلی ساکت و کم حرف تو جمع

| مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 41 پست
شاید درون گراست؛ یکی از دلایل کم حرفی هوش بالاست.

از ۱۸ ماهگی شروع کرد نقاشی کردن  تا الان تنها فقط نقاشی میکشه و کتاب میخونه  همسناش  شیطونی میکنند این فقط  نگا میکنه و  بازی  ام بکنه بی صدا من دقم در میاد  ساکت میشبنه

کاش خوشبختی  هم  مثل مرگ سهم  همه بود    خدایا  رفتارت بامن  منصفانه نبود  ،😭   

اتفاقا دیروز خانوم دانشور ی مطلبی استوری کرده بود که به بچه های که درونگرا هستن خیلی اصرار نکنید که تعامل کنن و اذیتشون نکنید 

کلاسای مختلف ببرش اما بهش فشار نیار که ارتباط برقرار کنه 

همه چیز رو بسپار به زمان 

محیط که خوب باشه و تربیت هم درست باشه بچه قطعا خوب بار میاد 

کتابای روانشناسی در زمینه تربیت فرزند خیلی بخون 

و با مشاور کودک خوب هم میتونی گاهی در ارتباط باشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست پیدا میکنه؟ خوشرو هست؟ با شما و پدرش گرم میگیره؟ با عروسکاش بازی می‌کنه؟ میگید یه وقت دعواش ...

اره زود دوست میشه با ما خوش زبانی میکنه و  شعر میخونه     بازی میکنه  ولی بی سرو صداست منم دعواش میکنم بخاطر اینکه بی صدا یکار میکنه خطر ناک   که من    دعواش میکنم    ولی شب تا صبح یا کتاب یا نقاشی  یا   چیدمان پازلی و پشت سر هم  و  خط کشی   کردن وسایل  و با خط کشی  چیدن  و  فقط میچینه  همش دنبال اشکال  میگرده    مستعطیل و‌مربع باشن  البته عروسک بازی میکنه با   وسایل خونه  چیزی  میزاره  کنار هم  درست میکنه  هی در حال درست کرذن و ریز  ریز  بازی کرذن   

منم همینطوری بودم، ساکت و دورنگرا

مامانم خیلی مقایسه میکرد منو با بقیه دخترا خیلی

واقعا ضربه خوردم، فقط باعث شد بیشتر منزوی بشم و اعتماد به بنفسم بشدت پایین اومد

مجبورش نکن مقایسشم نکن تروخدا

منم همینطوری بودم، ساکت و دورنگرا مامانم خیلی مقایسه میکرد منو با بقیه دخترا خیلی واقعا ضربه خوردم ...

اصلا محبورش نمیکنم هیچوقتم   بهش نمیگم چرا و... 

منم همینطوری بودم، ساکت و دورنگرا مامانم خیلی مقایسه میکرد منو با بقیه دخترا خیلی واقعا ضربه خوردم ...

هرکیم بگه   چرا خجالتی     میگم بچم خجالتی  نیست  خوشش از پر حرفی نمیاد 

اره زود دوست میشه با ما خوش زبانی میکنه و  شعر میخونه     بازی میکنه  ولی ب ...

عزیییییزم ماشاالله ماشاالله به جونش ؛ پس درونگرا هست ماشاالله عاقله دانشمند میشه در آینده ؛ خوبیش اینه که تمام این ارتباطات رو داره ؛ منتهی یک مرکز معتبر روان درمانی کودک ببر تست بگیرن مطمین بشی از همه لحاظ و بهتون پیشنهاد میکنن چه بازی های انجام بدید چه چیزهایی نه ولی بهش فشار نیارید اصلأ.

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
عزیییییزم ماشاالله ماشاالله به جونش ؛ پس درونگرا هست ماشاالله عاقله دانشمند میشه در آینده ؛ خوبیش ای ...

اولا که بچه بود فکر میکردم اوتیسم  داره  

عزیییییزم ماشاالله ماشاالله به جونش ؛ پس درونگرا هست ماشاالله عاقله دانشمند میشه در آینده ؛ خوبیش ای ...

ازبس ساکت بود نوزاد بود اصلا گریه نمیکرد و تا  دوسالگی تو فکر فرو میرفت   برای   مدتی و فقط نگا میکرد  سروز بردم دکتر  اطفال  گفتم این بچه من زیادی  ساکت  گرفت سر دستش  گفتم تو فکر  میره همش میخواست یچیز بگه باز نگفت  من   خیلی میترسیدم 

خوبین شما؟👀 غصه چیو میخورین؟ از خداشونه همه بچشون اینطوری باشه. مگه بلبل زبونی پوئن مثبتیه،یا رب ...

چی کنم  میترسم   ازبس   نگرانشم     

ببرش کلاس های مختلف جاهای مختلف ببرش بگردونش نذار خجالتی شه من الان خیلی عذاب میکشم کاش مامان منم یکم دقت میکردم روم تو بچگی اجتماعیم می‌کرد یکم 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
هرکیم بگه   چرا خجالتی     میگم بچم خجالتی  نیست  خوشش از پ ...

خوب کاری میکنی

فقط همراهی و تشویقش کن چون معلومه بچه بسیار با استعدادی هم هست، ولی در اینده نذار محدود  وابسته به درس و کتاب مدرسه بشه بیشتر فعالیت فوق برنامه باشه تا خلاقیتش رشد کنه

مطمئن باش در آینده بهش خیلی افتخار خواهی کرد💝

دکتر اطفال نه دکتر روانشناس کودک

باید برم کجا دقیقا  برا روانشناسی کودک