2777
2789

دوستان من یه بچه ۱۵ ماهه دارم به تازگی باردار شدم مجدد. تا به دنیا بیاد پسر اولیم میشه دو ساله. جدیدا یه ترسی به دلم افتاده میگم نکنه یه وقت بچه اولم ازم دور بشه. قبلا اصلا اجازه نمیدادم کاراشو کسی جز خودم انجام بده. الان هر از گاهی میارم شوهرم یا مامانم هم انجام بدن ک کمتر بهم فشار بیاد. احساس میکنم وابستگی و محبتش داره بهم کم میشه. قبلا هرجا میرفتم دنبالم بود الان تو همین مدت کم که اینجوری شده کمتر میاد دنبالم. خیلی نگرانم. بچه بعدیم دنیا بیاد با این وضعیت که باید به اونم برسم نکنه بچه بزرگم دیگه بود و نبودم خیلی براش فرقی نکنه؟؟؟ میشه از تجربه هاتون بهم بگین؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بذار مستقل بار بیاد 

شما حامی بچتون میتونید باشید نه کنترلگر اون 

اتفاقا خیلی بهتره ک ب شما وابستگی نداشته باشه 

شما هم میتونید با ب دنیا اومدن بچه ی دوم راحت تر باشید 

اما میزان توجهتون ب اولی خیلی بیشتر باشه

عسلی تر 🍯از چشمهاش  👀  قند لباشه👄😘 
بذار مستقل بار بیاد شما حامی بچتون میتونید باشید نه کنترلگر اون اتفاقا خیلی بهتره ک ب شما وابستگی ند ...

وقت برای مستقل شدنش زیاده. نمیخوام از همین الان که اکثر بچه ها دنبال ماماننشونن بچه من نسبت بهم بی تفاوت باشه. این مسئله واسم خیلی مهمه

دختر بزرگم دوسالونیم بود که دختر دومم به دنیا اومد

اولش که خوبه دوستش داشت بغلش میکرد 

خب قطعا بچه ی کوچیک بیشتر به توجه احتیاج داره مثلا وقتی ۶ ماهه شد حسودی بزرگه هم شروع شد 

ولی کوچیکه اونقدری بزرگ شد که باهاش بازی می‌کرد همه چی اوکی شد

ولی همش لباس و عروسکای  شبیه هم میخریدیم دیگه حسودی نمیکرد

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
وقت برای مستقل شدنش زیاده. نمیخوام از همین الان که اکثر بچه ها دنبال ماماننشونن بچه من نسبت بهم بی ت ...

یعنی میخوای لوس باشه و بچه مامانی و اینا ؟؟؟ یا دوست دارین همش بهتون بچسبه؟؟؟؟ متوجه نمیشم 🤔

ببخشید زیاد دارم سوال میپرم. شما از نظر خودتون به بچه اول بیشتر توجه میکردید یا دومیه اوایلش؟

سعی میکرد به اولی توجه کنم ولی دومی مراقبت بیشتر میخواست و اولی میزاشت به حساب اینکه اونو بیشتر دوس دارم و حسودی میکرد

یعنی میخوای لوس باشه و بچه مامانی و اینا ؟؟؟ یا دوست دارین همش بهتون بچسبه؟؟؟؟ متوجه نمیشم 🤔

بله. تا وقتی که کوچیکه دوس دارم مثل خیلی از بچه های دیگه دنبال مامانش باشه. خودش از ۶. ۷ سالگی کم کم مستقل میشه و منم کمکش میکنم . ولی الان تا کوچیکه دلم میخواد بودن من خیلی براش مهم باشه. تا الانم همین طوری بود. خیلی بهم میچسبید ولی تو همین یک ماهه که اجازه دادم بقیه هم تو انجام کاراش کمک کنن بچم یکم ازم فاصله گرفته. کمتر دنبالم میاد. قبلا روسری میپوشیدم خونه رو رو سرش میزاشت ک من یه وقت بیرون نرم . الان زیاد واکنش نشون نمیده. احساس میکنم داره ازم دور میشه 😭😭😭😭

بله. تا وقتی که کوچیکه دوس دارم مثل خیلی از بچه های دیگه دنبال مامانش باشه. خودش از ۶. ۷ سالگی کم کم ...

ن عزیزم نترس 

توی هر سنی بچه ها متفاوت میشن

بچه منم تا ۲ سالگیش بود و نبود من براش مهم نبود حتی بهم نمیگفت مامان

ولی حالا ک ۳ سالشه بیشتر دور و برم میچرخه