2777
2789
عنوان

قبول دارین دنیا به کام بیخیالاس

51 بازدید | 6 پست

من و همسرم ۴ ساله ازدواج کردیم تو این ۴ سال فقط داریم پولامونو جمع میکنیم که مهاجرت کنیم. امسالم یه تلاشی کردیم کلی انرژی و زمان و هزینه گذاشتیم و شکست بدی خوردیم. اونوقت وقتی نگاه میکنیم میبینم خدایا یه کسایی دارن میرن که اصن فک نمیکردیم بتونن درست کار کنن و از پس خودشون بربیان. تیر اخر یکی بود فهمیدم لا.تاری برده.  بیخیال ترین فردی بود تو زندگیم دیدم.واقعا این زندگی نصف بیشترش شانسه. خسته شدم واقعا بس که هی ارزو کردم هی کار کردم هی هر روز شرایط از دیروز بدتر و سخت تر شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طرز تفکرا فرق داره من کلا ادم مهاجرت نیستم . نمیتونم از ریشه هام جدا بشم .ولی در کل هم حاضر نیستم برای فردایی به اب و اتیش بزنم  که امروزمو از دستم در بیاره . تلاش میکنم برای اینده لی نه انقدر که امروزم از دست بره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
واقعا قصد رفتن دارین؟من نمیتونم از مامان و بابام دل بکنمدلشو ندارم

منم سختمه ولی تحمل یه سری چیزای دیگه برام سخت تره. به هیچ کدوم از ارزوهایی که دارم اینجا نمیتونم برسم

کشوری رو انتخاب کردیم راحت تر بشه خانواده رو برد

طرز تفکرا فرق داره من کلا ادم مهاجرت نیستم . نمیتونم از ریشه هام جدا بشم .ولی در کل هم حاضر نیستم بر ...

دقیقا منم یه وقتایی شک میکنم به خودمون.میگم اصن معلوم نیست چقدر زنده باشیم