2777
2789

سایت mashinbank.com قیمت حواله ها رو گذاشتن

اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیدم اتفاقا سایتشون رو.معتبره؟

آره معتبره

ولی طراحی سایتش چقدر عوض شده قبلا راحت قیمت حواله ها مشخص بود 

اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴
آره معتبره ولی طراحی سایتش چقدر عوض شده قبلا راحت قیمت حواله ها مشخص بود 

ممنونم. دیدم الان.مثلا قیمت رو زده ۱۹۴. هزینه ای ک باید به کارخونه پرداخت کنیم ۱۶۶ هست حدودا. ما به التفاوتش میشه قیمت حواله؟یعنی ۲۸؟

ممنونم. دیدم الان.مثلا قیمت رو زده ۱۹۴. هزینه ای ک باید به کارخونه پرداخت کنیم ۱۶۶ هست حدودا. ما به ...

نه انقدر نیست . ببینید مثلا برای ساینا چند ماه قبل هر کسی یه رقمی رو به دلخواه گذاشته بود. از ۵ میلیون بود تا ۱۵ میلیون

ببخشیدا انقد سوال میپرسم

خواهش میکنم اگر پیدا کنم لینکشو میذارم