2777
2789
هانی جان من به حدی دردایه کتک شوهرمو کشیدم از درد نمی ترسم بگم سزارین کنم طبیعی نه لگنم کوچیکه و و یکشنبه میرم تو 38 هفته بچه 3400کیلو هست دکتر گفت طبیعی نمیشه من اصلا تحربه ندارم بگم اولی درد کشیدم دومی نکشم .خودم همیشه بهشون زنگ میزنم پشیمون میشم از زدنم اصلت دوس ندارن سایمو ببینن هدفشون اذیت و عذابمه که موفق هم شدن
بچه ها شوهرم یه حیوونه این چیزا حالیش نیست گاز بیرون اتاقه دستگیرش خاموش کرد که بخاری اینجا خاموش بشه می گه بمیر همونجا ببین این چی حالیشه اخه منو سرزنش نکنین که

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می دونم شوهرت از کدوم آدمهاست، وقتی عصبانیه حتی به زنده موندن بچه اش هم فکر نمی کنه، به نظرم برو پیش مامانت اگه اومد دعوا و.داد و بیداد شکایت کن ازش، با همچین آدمی مدارا اشتباهه
09155011764 این شماره دکتر حبشیه حتما اسمشو شنیدی زنگ بزن بهش یا توی سایتش سوال بپرس والا این شوهری که شما داری لازمه خیلی اصولی باهاش برخورد بشه امیدوارم حال زندگیتون هر چه زودتر با قدم های نی نی کوچولو عالی بشه
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
نباید با همچین آدمی زندگی کنی، این مردو باید ببرن زندان، وقتی کتک کاری میکنه اونم با زن باردار جاش فقط زندانه نه کنار تو! یه وکیل خوب بگیر دختر تا هفت سال پیش مادره هیچ کاری نمیتونن کنن، بعد از هفت سال هم خدا بزرگه، نذار بهت ظلم شه... اعصابم بهم ریخت بخدا
 به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
هیچی مهم نیست ای کاش قلبم وایسه بمیرم ای کاش سر زایمان بمیرم تنها ارزوم اینه وگرنه اون هیچیش نمیشه شامشو خورد چایی ومیوه هم حاظر الانم داره فیلمشو نگاه می کنه منم ازصبح خونه تمیز می کردم لباس اتو می کردم فقط ناهارخوردم براش مهم نیست