2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باران جان من ب عنوان ی خواهر کوچیکتر میخوام بهت بگم ک تو زیادی حساسی،اونام ک میبینن تو حساسی باهات لج میکنن،ن شوهر تو بلکه تمام مردا همینجورین سر ب سرشون بزاری بدتر میشن،خودتو بزار جای شوهرت ،،دلت میاد مامانتو اذیت کنی یا وقتی شوهرت ی چیزی میگه تو طرف مادرخودتو مطمئنن می‌گیری،من خودم ی زنم مث تو و کاملا هم درکت میکنم عزیز من خواهر ن باخودت لج کن ن با شوهرت حالا خونه خودت باشی یا مامانت یا مادرشوهرت چی میشی این ده روز ک ده سال نمیشه چش بهم بزنی تموم میشه من خودم تو ی بیمارستان دولتی با 24تومن طبیعی زایمان کردم جاریمم تو ی بیمارستان خصوصی با یکو هشتصد زایمان طبیعی کرد،حالا فرق بین بچه منو اون چیه چرا خانومای ما سر بی اهمیت ترین چیزا اعصاب خودشونو خونوادشونو خورد میکنن،عزیز من تو الان نزدیک ترین کس بهت همین شوهرته اخرو عاقبت همین شوهره ک بدرد آدم میخوره والا بخدا اگه الان ب قول خانوما بری ب داداشت بگی بدتره فک میکنی چند روز داداشت نگهت میداره والا فوقش دو سه روز،آخر عاقبت همین شوهر ادمه، تو خیلی ساده ایی آبجی همه چی رو با دعوا میخوایو قهریا با لج کردن اگه ی کم سیاست داشتی با شوهرت خوب بوذی الان یکی از این مشکلاتو نداشتی من خودم همیشه جلو شوهرم زنگ میزدم ب مادرشوهرم،یا ب شوهرم میگم امروز ب بابات زنگ نزدی احوالشو بگیری،بخدا اینقدر خوشحال میشه
باران جان وسایلتوجمع کن برو خونه بابات یولشکی زایمان کن . بیا خونه . و یک وکیل بگیر و شرایططو بشون بگو . اینا دقیقا میخوان تو بچه براشون بیاری تا نسلشون قطع نشه . حتما برو وکیل بگیر . و مشورت کن . یا علت کارشون بپرس . کجایی هستن همسرت ؟
ببین اصولا بارداری اول و ابتدای زندگی مردا از این ادا اصولا در میارن سعی کن راهی پیدا کنی که کم کم متوجه بشه که زندگی مستقل داره و تو خونه مادرش زندگی نمیکنه صبور باش و اصلا خودتو اذیت نکن قوی و مستقل باش
ولی هانی آدمها باهم فرق دارن بعضی ها ذاتشون خرابه وعوض نمیسن نمونش شوهر عمه خودم اینقدر عممو میزنه آزار میده ومدام تهدیدش میکنه میره زن میگیره عمه م هم چون پشتوانه ای نداره وبه خاطر بچه هاش مونده
پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
اینحرفا رو نزن گلم ناشکری نکن خودتو بزن مریضی بزار شوهرت ببرتت بیمارستان اونجا به دکتر بگووو شوهرتا دعوا کنه و بگه همش بخاطر استرس عصبی بهش فشار نیارید بزار شوهرت بترسه حالشم جا بیاد
الان بارداری عصبی هستی بچه بیاد عصبی تر هم میشی، باید یه فکر اساسی بکنی که آوامش بیشتری داشته باشی فعلا فکر جدایی را نکن چون استرست را زیاد میکنه و آشفته میشی، یه کاری کن مادرت بیاد پیشت بعد از زایمان به مادرشوهرت هم بگو بیاد خودش خسته میشه میره
ناشکری نکن،اینقدرم سخت نگیر این حالی ک تو الان داری فقط زاییده فکرو خیال خودته،اگه چشاتو ب روی واقعیت باز کنی اگه تو خوب باشی والا بخدا اونام بد نمیشن،اینجوری نگو ی کم منطق داشته باش و واقعیتو بپذیر