2777
2789
ای بابا دوستان راست میگن گلم ،اینا ضعف تو رو دیدن بیشتر اذیت میکنن ! یه خورده خودت رو قوی نشون بدی میترسن ! بچه رو هم نمیتونن ازت بگیرن خیالت راحت !
امروز که محتاج توام جای تو خالیست ،فردا که بیایی به سراغم خبری نیست ،از من خبری نیست ،در خانه کسی نیست ...
تازه داشتم براشب یلدا برنامه میریختم که قبل زایمان هر دو طرفو مهونی بدم شام شب یلدا اینجا باشن اتاقم تزئین کنم ببینن خدا من فکرم کجا ایناباهم چه نقشه ای کشیدن برام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا لعنت کنه مادری که هم چین پسری تربیت کرده.
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُ‌وا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِ‌هِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ‌ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿٥١﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ‌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿٥٢﴾ میشه برای سلامتی نی نی من و نه ماه حاملگی بی دردسر برام دعا کنید. خدایا دامن همه منتظرارو زودی سبز کن.
من کلا با بحث طلاق مخالفم بنظرم تو این دو سال باید خوب شوهرت و میشناختی و بعد اقدام به بارداری میکردی حالا که تصمیم گرفتی ومادر شدی در قبال اون بچه مسئول هستی و نباید به مرگ و طلاق فکر کنی
خوبه که خانوما این کلمه ی سیاست زنانه رو هم یاد گرفتن! بزرگترین بی سیاستی یعنی از زندگی و جوونی که خدا فقط یه بار به آدم میده بگذری بذاریش به پای یه آدمی که ارزش نداره و تجربه هم بارها ثابت کرده شخصیت واقعی آدما بعد از ازدواج تغییری نمیکنه
 به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
همین مجردی خودمون بهتره هر چقدر تنها باشم حداقل کتک نمیخورم تو خونه.هیچ کسم نمیتونه وادارم کنه به کنیزی ننه آشغالش ببخشید عصبانی شدم.چه شوهری
خدایا مرسی که عشقمو بهم دادی💑👰❤