دو میلیون میخوام به نیازمندا کمک کنم. البته فقط ی نیازمنه نه . به چند نفری میخوام کمک کنم حالا بنظرتون پول نقد بدم بهشون یا یه مرغ و یه قوطی روغن مایع بدم؟
با افتخار دختر روستایی هستم🙆♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
اکه واقعا یه خانواده ی نیازمند واقعی میشناسی ،خرد ش نکن به همون یه خانواده یا نهایت دو خاتواده کمک کن بزار چشم شون ببینه، البته به شرط اینکه مطمئن باشی سرپرست معتاد و بد نداشته باشن
عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه
مواد غذایی بدن چون ممکنه ی معتادی ،زورگویی تو خونه باشه و پول رو حیف کنه ...البته بپرس ازش ک بدهی داره یا ن و خودت در حد توانت بدهیشو بده بصورت مستقیم ب طلبکار
میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده