2777
2789
عنوان

♥♥♥♥♥♥مامان های فعال نی نی های ناز خرداد94♥♥♥♥♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 264118 بازدید | 36899 پست
سلام به روی ماهتون سونیا جان و آتوسای عزیز ممنون آتوسا جان بابت تبریک دختر من هنوز راه نیفتاده ولی خیلی شیطون بلا شده هر کاری که میکنیم و هر حرفی میزنیم ادامونو درمیاره و میخنده کوه نمکه ماشاالله پسرمم شکر خدا زیاد اذیت نمیکنه و به سرعت داره رشد میکنه تا زودی بیاد بیرون تا آبجیش تنها نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام............... یاد قدیمها بخیررررررررررررر................ یعنی پارسال............ بعد مدتها اومدم اینجا............. اون قسمت بالای سایت واسه کودک نوپا واسم جالب بود.......... یاد بارداری هفته به هفته مون افتادم باران هم ئو سه هفته ای هست که راه میره......... هر روز میریم پارک... دیگه خودش از پله های سرسره میره بالا و سر میخوره.... ولی کم خوابه...8 تا دندون داره................ خدایا شکرت
باران زودتر بر من بارید تا سبز شوم................ اسمم رویاست و اسم دخترم باران.... من آمادگی اطمینان کردن به خودم را دارم!....
سلاااااااااااااااااااااام به دوستای عزیز و غایبان طولانی، تاپیک! خوبین؟ خوشین؟ چقدر دلم برا اینجا تنگ شده بود! دیگه اگه خدا بخواد میتونم بیشتر بیام و سر بزنم. گل پسری من! اوایل 14 ماهگی راه افتاد! الان دیگه فقط میدوه! روزی 50-60 باز زمین و این و اون ور میخوره! اکثرا صورتش و پاهاش و دستاش یا جای خراش هست یا کبودی و سیاهی! هر کاری می کنیم تقلید می کنه! بیشتر هم با خودمون و وسایل خونه کار داره تا با اسباب بازیهاش! بیرون رو خیلی دوست داره اما کفش پوشیدن رو خیلی دوست نداره! عاشق آبه و هر جا آب باشه میره سمتش و دستشو میذاره توش! کلمه، فقط "ب" رو میگه! "بابایی" هم یه مقدار نامفهوم میگه! هر چی هم بخواد از خوراک و اشیا، اشاره می کنه و میگه "ام"! عاشق بازیهای لی لی حوضک، اتل متل، کلاغ پر و قایم موشکه! تمام وسایل و جاهای خونه (آشپزخونه، حموم، اتاق ها، تراس، دستشوئی) رو می شناسه و با آوردن اسمشون بهشون اشاره می کنه (اشاره کردن رو تازه یاد گرفته تا دو هفته پیش با آوردن اسم شون فقط بهشون نگاه میکرد)! اعضای بدنش هم دارم باهاش کار می کنم یاد بگیره! اسامی حیواناتی هم ک باهاش کار کردم و گفتم (مثل پیشی، هاپو، کلاغ، کبوتر و گنجشک) رو هم میدونه و می شناسه! راستی 7 تا هم دندون داره! الان ک برگشتم سر کار، پیش مامانمه! گاهی بی قراری می کنه، ولی مامانم بلده آرومش کنه ! از حدود یک ماه پیش غذاشو با خودمون یکی کردم و البته غذای خودمون رو بسیار کم نمک و کم ادویه درست می کنم! هفته ای دو بار ماهی، دو بار گوشت قرمز و دو بار هم مرغ توی غذاهاش هست! حبوبات هم گذاشتم ولی لبنیات خیییییییییییلی کم بهش میدم چون استقابل نمی کنه از این بابت ناراحتم! غذا خوردنش هم نه عالیه نه بده! گاهی اصلا نمیخوره! گاهی بعد از کمی مقاومت، چند تا قاشق رو خوب میخوره! گاهی هم از اول راه میاد و می پذیره غذا رو! غذاهایی ک دوست داره مثل چلو ماهیچه رو بی دعوا و اذیت میخوره!(اسم غذاها رو هم از بس بهش گفتم میدونه و می شناسه!) مثلا میگم چلو ماهیچه، با اشتیاق منتظر قاشق میشه اما مثلا عدسی رو با اکراه و اذیت میخوره. گاهی هم نمیخوره! عااااااااشق سرلاکه (سرلاک برنج) تا اسشمو میارم می ایسته ک بخوره! عاشق نون و بسکویت مادره! ولی خیلی بهش نمیدم. گاهی برای ترغیبش به غذا خوردنش یه تیکه کوچولو نون میدم دسنش! اکثرا هم موقع غذا خوردنش باید سرش به چیزی گرم باشه! تا مدتی پیش می افتادم دنبالش بهش غذا میدادم و توی خونه اون میرفت و منم دنبالش. اما از وقتی ک دکتر باوریان گفت این کار رو نکن، و منم نشوندمش روی صندلیش، دیگه فقط رو صندلیش بهش میان وعده و غذای اصلیش رو میدم! اگر نخوره، خیلی اصرارش نمی کنم و از رو صندلیش برش میدارم! این از ما. شما هم بیاین و تعریف کنین.
2805
باران جان! چقدر احساسی نوشتی! خدا رو شکر ک همه چی خوبه و باران ناز بزرگ شده! حتما باهاش خیلی سختی کشیدی! دلم میخواد از روزهای اول بعد از زیامانت بنویسی...چطوری با زایمان زودرس کنار اومدی و چطوری باران رو بزرگ کردی؟ وزن گیریش و تنفسش و ایناش چطور بود؟ سونیای پر انرزی! چرا وزن گیرییش خوب نیست؟ از کی خوب نبوده؟ پسر من از 8 ماهگی اصلا خوب وزن نگرفته ولی تا 8 ماهگی عالی پیش رفت. ولی دکتراش در محموع راضی هستن هرچند ک مگن نباید اینقدر کند و ایست داشته باشه. ولی من هرکاری می کنم خیلی تغییر نمی کنه. از 8 ماهگی به این ور نیم کیلو هم اضافه نکرده. نی نی ناز! الان نی نی تو دلت چند وقتشه؟ چکار می کنی با اولی؟ سختت نیست؟ الی؟ کاشکی؟ رز؟ ونوس؟ آتوسا؟ و سایرین عزیز؛ بیاین بنویسین از این روزای قشنگ...
سلااااااااااااااااااااااااام مامانای فعال خرداد 94. خوبین؟ نینی های گل تون خوبن؟ چ خبرا؟ من ک خیلی خوب نیستم با رایان. از وقتی برگشتم سرکار سیستم تغذیه ی رایان به هم ریخته. درست و حسابی دیگه غذا و میوه نمیخوره. همین باعث شده شکمش دوباره سفت بشه :( بعد از ظهرا ک میرم خونه، بساط دارم. خوابش هم ب هم ریخته. خیلی دردسر می کشم.
سلام بچه ها خوبین ؟ میدونم شاید بارداریتون یادتون نباشه ... ولی سوال دارم ... من الان تو ماه 6 هستم ... شما هم تو بارداری درد لگن و عانه داشتین ؟ دکتر بهم گفته مفاصل لگن هستن که دارن باز میشن

خدایا شکرت که 29ابان95 فرشته ت رو بهم بخشیدی...شکرررررررر

سلام به همگی خوبین؟خوشین؟سلامتین؟ نی نی های گلتون خوبن؟ تو دلیه من وارد ماه ششم شده ولی از دیشب لکه بینی دارم خیلی نگرانم نی نی حرکتش تغییر نکرده و حسابی وول میخوره همش میترسم نکنه به خاطر بغل کردن دخترم جای سزارین قبلیم پاره شده باشه منتظرم تعطیلی تموم بشه برم پیش دکتر برام دعا کنین نورا خانوم هم هنوز راه نمیره یکی دو ماهه بدون کمک وایمیسته ولی میترسه قدم برداره خیلی شیطون شده همش باید بدوم دنبالش تا خرابکاری نکنه خیلی هم شیرین زبونه درسته متوجه بیشتر حرفاش نمیشیم ولی از وقتی که از خواب پا میشه تا شب همش حرف میزنه و هر کیو میبینه سلام میده اتل متل میخونه،لی لی حوضک میکنه،کلاغ پر میکنه خیلی هم مهربونه قبل از غذا خوردن لقمشو به همه تعارف میکنه فقط راه نرفتنش اذیتم میکنه،با این وضعیتم نمیتونم همش بغلش کنم پنج تا هم دندون داره
سلام دوستم ممنون ما خوبیم ستاره هم بزرگ شده و راه افتاده و حسابی رو دور شیطونیه.من بعضی موقع ها میام سر میزنم ولی میبینم هیچکس نیست دوباره برمیگردم
شیر هم که باشی...جلوی جماعت گاو کم میاری!
2810