2777
2789
عنوان

♥♥♥♥♥♥مامان های فعال نی نی های ناز خرداد94♥♥♥♥♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 264118 بازدید | 36899 پست
حسین منم هنوز راه نیافتاده.از یه انپشت ما میگیره راه میره ها ولی تا ولش میکنی میترسه میشینه.درواقع هنوز جرات نمیکنه تنها راه بره
کوچولوی خوشگلم منتظرتم با تمام وجودم .انشالله صحیح و سالم و تپل ومپل بیای بغل مامان وبابا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیر
دوستای گلم اسمم فرشته هستش*خداجونم شکرت که کاشکی مامان بشم مامان شد* (خدایا منو ببخش اگه خواسته هام ازت زیاده...) ،عشقمو همیشه در پناهت حفظ کن ،خدایا نگهدار همه ی بچه ها باش ،حالاکه بهم این نعمتو دادی واسم تاآخرحفظش کن. ***** یاامام رضا*****
2805
قابل توجه مامانهای محترم: +مکمل غذایی پرومیس پی ای (promise pe) مخصوص بچه های بد غذا،محصول شرکت وایث ایرلند،تهیه شده از دارخانه های معتبر کویت و دبی، وزن 900 گرم، +پدیا شور محصول شرکت ابوت(abbot) ،400 گرمی، مخصوص وزن گیری بچه های 1 تا 10 سال +شیر آپتامیل 1و2و3، کاملا ارجینال ،موجود می باشد. +سرلاک هومانا ،250 گرمی ،ساخت آلمان با طعم میوه ، موز کانال ما در تل گرام:https://tlegram.me/joinchat/BixxAT-HxWzt_eCmp0cnTQ تلفن و تل گرام:09190212993
فروش انواع شیر و سرلاکهای خارجی ، تهیه شده از داروخانه های کشورهای عربی کانال نی نی فود در تلگ رام و اینستا : ninifod@
سلام مامان گلیا بعد از مدت ها اومدم اینجا دلم تنگ اون روزا شده بود
پسر نوک طلای مامان میخواد به دنیا بیاد و من وبابایی خیلی خوشحالیم شاه پسر مامان و بابا از خدا میخواییم همیشه مواظبت باشه
نی نی نازجون و مامان دوقلوها خیلی بهتون تبریک میگم از نی نی هاتون بیشتر خبر بزارین
پسر نوک طلای مامان میخواد به دنیا بیاد و من وبابایی خیلی خوشحالیم شاه پسر مامان و بابا از خدا میخواییم همیشه مواظبت باشه
آراد مامان کلی بزرگ شده و نفس از یک سالگیش راه میره و اونم سرعتی کلی بلاچه و ناقلا شده واسه خودش منم همش در حال عکاسی ازش هستم
دخملی من هم گفتم ده و نیم ماهگی راه افتاد
از ۱۳ ماهگی از پله های سرسره میره بالا خودش سوار سرسره میشه میاد پایین!
داداششو میبرم باشگاه ژیمناستیک ..دخترم غلت از جلو یاد گرفته انجام میده همون پشتک منظورمه خخخخ
فذاش بشم جیگری شده واسه خودش
ولی وزنش خوب نیست

شما هم بیاین از نی نیهامون بگین
2810