2777
2789

دیروز قرار بود منو ببره بازار صب بیدارش کردم بزور ساعت ۱۱ بیدار شد حوله برداشت بره دوش بگیره !بعدشم ک رفتیم تا رسیدیم ی النگو خریدم بعدش قرار شد برم لباس بکیرم مغازه بستن برگشتیم گف فردا صب بیدارم کن زود میایم امروز بیدارش کردم باز بزور ۱۱ پاشد( شب کاره) گف وای یادم رف امروز قرار برم بانک اخرین مهلتمه! گفتمش خب تو چرا گفتی میریم ار صب ک بچه رو فرستادم مدرسه منتظر موندن رفتم اماده شدم ، بهم میگه خب چ اشکالی داره تو همیشه بیداری! تازه یادم افتاد! اعصابم داغون شد هرچی از دهنم دراومد بش گفتم اونم گف باشه پاشو بریم تا کاراشو کرد رسیدیم مغازه ها بستن! دوباره بیرون هرچی از دهنم دراومد بش گفتم اونم  جوابمو میداد دعوا شد گف خفه شو وگرنه میزنم تو گوشت! منم دیگه بغضم ترکید برگشتیم خونه فقط هم فردا میتونم برم چون بعدش تعطیله و بچم خونس( بازار ببرم اذیت میکنه) لطفا نگید تنها برو بازار دوره منم باردارم نمیتونم ، حالا هم قهریم خیلی هم حالم بده😔من مقصرم یا اون من باید معذرت خاهی کنم؟ ولی اون همیشه سرکارم میزاره سالی یبارم منو میبره بیرون اینطوری زهرم میکنه😔بعدشم اگ ازم رابطه بخاد پسش بزنم اونم بهم توهین میکن و داد بیداد میکنه بعدش خودم میرم سمتش از دلش درمیارم اما اون سه روزه نیومده سمتم قاعدتا اون باید بیاد معذرت خاهی😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بنظرم بارداری زیاد حساسی درکش کن بنده خدا شبکاره بنظرم شما مقصری بنداز یه روز دیگه برو آسمون به زمین میاد

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

والا چی بگم اخه همسرتونم شب کاره حق داره شماهم حق دارین از ی طرف دیگه...آشنا ندارین با اونا برین؟منم همیشه تنها میرم خرید مادرپدرم سرکارن 

تنها خرید کردن که بیشتر کیف میده😀

والا چی بگم اخه همسرتونم شب کاره حق داره شماهم حق دارین از ی طرف دیگه...آشنا ندارین با اونا برین؟منم ...

حالا چیکار کنم😔۳ روزه باهم حرف نزدیم حالم بده وقتی قهریم همش خابم حوصله خودمم ندارم😔

شما بیشتر مقصری حق میدم بارداری و بچه مدرسه ای داری ولی شبکاری خیلی سخته آدم دلش لک میزنه یکم بخوابه 

شما با اسنپ برو اگه پولشو نداد اونوقت ایراد بگیر

یا وقتی خونه است بچه مدرسه ای رو بزار پیشش اسنپ بگیر برو و برگرد 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

2810