2777
2789
عنوان

فامیل سرزده و فضول😤

428 بازدید | 17 پست

ببخشید مجبور شدم عنوانو اینجوری بزنم تا پربازدید بشه و بیاین چون خیلی نگرانم،مرسی که درک میکنین

امروز که پسرمو حموم کردم بهش گفتم سرشو بگیره بالا و دهنشو ببنده تا شامپو رو آبکشی کنم بعد مثل اینکه نفسشو حبس کرده بود و نفس کم آورده بود به خاطر همین زیر آب نفس عمیق کشیده و بعدش سرفه گرد درست شد ولی میترسم آب وارد مغزش شده باشه و خدای نکرده کلانژیت بگیره،چه کار کنم؟؟؟

اگر داری اینو میخونی،میشه لطفا واسه سلامتی خودم و خانواده ام یک صلوات بفرستی؟🥺مرسی قشنگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

هیچیش‌نمیشه نگران نباش

دفعه بهد با کاسه کله شو بشور 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
۴ سال

کلاه حموم واسش بخر 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

عشقم کلانژیت ربطی به مغز ندارن 

نترس اتفاقی نمیوفته تهش به آبریزش میوفته که اونم سریع خوب میشه 

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻

آخی بهش بگو با دست جلو دماغشو بگیره یه فضای خالی  درست کنه که آب نره و نفس بکشه 🥺

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
عشقم کلانژیت ربطی به مغز ندارن نترس اتفاقی نمیوفته تهش به آبریزش میوفته که اونم سریع خوب میشه

منظورم آب وارد کلانژ سر شدن بود اشتباهی نوشتم کلانژیت😁

مرسی❤️

اگر داری اینو میخونی،میشه لطفا واسه سلامتی خودم و خانواده ام یک صلوات بفرستی؟🥺مرسی قشنگم
بهش بگو سرشو خم کنه عقب بعدش بشور نه می‌ره گوشش نه می‌ریزه صورتش

یعنی الان خطرناکه؟؟

خیلی نگرانم

2810