2777
2789
من زود ازدواج کردم ۱۶سالم بود باردارشدم پسر بزرگم توده ساله ..کوچیکه فروردین به  دنیا اومده الا ...

منم متولد ۷۴ م

چ زود بزرگ شدیما....مادر دوتا بچه ایم‌ الان

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
من زود ازدواج کردم ۱۶سالم بود باردارشدم پسر بزرگم توده ساله ..کوچیکه فروردین به  دنیا اومده الا ...

آخی😍

وااای من خنگ ازون موقع همه ش فکر می‌کنم که 8 ماهه بارداری🤦‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.خوبید؟

نازنین جون خوب کاری کردی تاپیک زدی

اینجا دیگه نمیادش

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
سلام🙋‍♀️🙋‍♀️ اون تاپیک که هنوز بازه 🤔 حیف تاپیکمون خراب شد

اشکال نداره .اینجارو هم میکنید عین اونجا

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
منم اخرین پریودم ۱۱شهریور بود عززیز‌م‌ مبارکه ب منم احتمال دختر داد ۷۰ هشتاد درصد یه دختر ۵ سا ...

ممنونم. 

منم تبریک میگم متقابلا🌹🌹🌹

چه جالب دختر منم 5 سال و چهار ماهشه. 

انشالله هر چی خیره. 

من خودم ترجیح میدم همجنس با‌شن بجه هام. 

واقعاااا؟؟؟ نمیدونستم ۱۶ سالگی باردار شدی

والا ماشالا خوب از پس بچه بزرگ کردن بر اومدی افرین

ممنونم.  منم تبریک میگم متقابلا🌹🌹🌹 چه جالب دختر منم 5 سال و چهار ماهشه.  انشالله ...

دختر منم ۵ سال و یه ماهشه...

چ خوب ک اونی شد ک میخاستی 

من دلم عجیب پسر میخاست از بچگیم تصورم این بود ینی....

دخترم خعععععلی شیرین و خانومه ولی دلم پسرم‌ میخلس پسر میبینم دلم‌ غنج میره

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢