جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ممنونم گلم. همچنین. جانم😍 خدا حفظشون کنه. من خودم متولد 19 خردادم. سونو تاریخ زایمانم ...
منم تاریخ زایمان مو زده ۱۹ خرداد😍
بچه تون دختره؟
خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟ خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
من زود ازدواج کردم ۱۶سالم بود باردارشدم پسر بزرگم توده ساله ..کوچیکه فروردین به دنیا اومده الان تو۸ماهه بزرگه رضا کوچیکه آراز ...پس یه سال ازمن بزرگتری ☺☺☺☺
عه😍😍😍 انشالله به سلامتی دنیا بیاد. اولین روز آخرین پریودت کی بود؟ من 12 شهریور بودم. ...
منم اخرین پریودم ۱۱شهریور بود
عززیزم مبارکه
ب منم احتمال دختر داد ۷۰ هشتاد درصد
یه دختر ۵ سال دارم بدم نمیومد این پسر شه ولی خب نشد دیگ خدا نخاس
خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟ خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢