حافظ میگه: که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها، من میگم: اگه عشق واقعی باشه اول و آخر نداره تمام مشکلات آسون میشه دختر نازم حالا تو بغل مامانیه، خدایا شکرت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نام خداوند مهربان که عشق و علاقه او در بدن من جاریست خداوند کائنات که بهترین ها را برای من می خواهد. من سرشاز از عشق و محبتم. هر آنچه که مرا ناراحت و خشمگین کرده چه در گذشته و چه در حال آزادانه رها می کنم و می بخشم . من فرزند تابناک خدایم. من 58 کیلو هستم هستم هستم!!! من سالم و خوشبخت هستم هستم هستم !!!
واقعا و از ته دل ناراحتی؟ خوش به حالت که اینقدر دوسش داشتی من مادر شوهرم منزجر کننده اس هم شکلش و ریختش هم اخلاقش نم یدونم روزی که بمیره چه جوری خودمو به ناراحتی بزنم...چقدر بده اینطوری باشه روابط....
خدای مهربون ممنونم که زیباترین گل بهشتی رو به من هدیه کردی و من مادر شدم
asemon jon behet tasliat miigam sadaf jon man tapiketo khondam vali khamosh bodam. omidvaram to ham ye roz rabetat ba madar shoharo pedarshoharet khob beshe vali man asheghe madarshoraham hastam. ye zane fogholade va mehrabonie. aslan ham azash narahati be del nadaram va doa mikonam hamishe hamintori bemone