2777
2789
عنوان

نمی دونم بار غمم رو با کی تقسیم کنم ....مادر شوهرم برایه همیشه رفت.

| مشاهده متن کامل بحث + 4760 بازدید | 57 پست
خوش به حالت واقعا
خیلی دوست داشتم که مادر شوهرم رو این طوری دوست داشته باشم اما چه کنم
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ye do beyti dar vasve madar behem begin baraye sange ghabresh,,,,,,,,,,,,,,,,,kash hichvaght barash injor tapiki nemizadam azizie delam kheli zod tanhamon gozasht bedone hich moghadmeieeeeeeeeeee
Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

عزیز جون آدم باید از مرگ کسانی ناراحت بشه که تو این دنیا کارشون آزار دیگران بوده ،چون اون طرف بد جور باید جواب بدن. خوشا به سعادت مادر شوهرت که عروسش اینقد ازش راضی بوده. پس حتما ادم خوبی بوده و آخرتش تضمین شده.کاش ما هم بتونیم اینجوری باشیم.و گلم یادت باشه
مرده آن است که نامش به نکویی نبرند
خدا رحمتش کنه وبه شمام صبر بده.
na hichi bedone inke hata jaish dard begire neshste bod dasht baftani mikard ke bedone hich dalili dochre iste ghalbi ,misheeeeeeeeeee......khodam hanoz bavaram nemishe che berese be dokhtarash ke az rahe dor omadan

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

kash to in 6 sli ke arosesh bodam baraye ye bar ham ke shode narahatam mikard ke injori raftanesh daghonam nemikard....