2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269719 بازدید | 13839 پست
سلام عزیزم اگه ورزش هوازی انجام بدی که معمولا هر ۱۰ دقیقه ۱۰۰ کالری میسوزونی و باید به همون اندازه ک ...

بیتا جون هر ده دقیقه ۱۰۰کالری چقد زیاده پس به نظرم اصلا نرم باشگاه🤔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بیتا جان. واسه دختر بچه ۲سالو نیمه چه برنانه ای واسه چاقی داری؟ تو یکسال فقط یک کیلو اضاف کرده ...

سلام عزیزم واسه بچه ها نمیدونم چطور میشه کالری شماری کرد اما سعی کن غذاشو تو چند وعده بهش بدی و تا میتونی سوپ به خوردش بده تا معدش جا باز کنه

سلام عزیزدلم منم از الان به شما ملحق شدم متاهلم ۲۷ ساله وزنم ۵۵ قد ۱۶۸ چیکار باید کنم هرچقد میخام یخ ...

سلام عزیزم خوش آمدی شما به روزی ۲۷۰۰ کالری نیاز داری تا وزن اضافه کنی و باید به زور غذا نخوری مثلا یکم غذا میخوری سیر میشی بزار بقیشو یک ساعت بعدش بخور و هر روزم به غذات اضافه کن تا کم کم معدت جا باز کنه و بتونی غذای بیشتری بخوری

میتونی عرق یونجه یا پودر جوانه گندم یا قرص مخمر آبجو بگیری بخوری تا اشتهات تحریک شه

سلام لایک لطفا بیتا جان من تو دوران شیردهی هستم وزنم ۵۰ قد ۱۶۰ چقد کالری نیازم بعد یه چیزه دیگه اش ...

سلام عزیزم شما باید ۳۰۰۰ کالری در روز بزنی 

اکثر بچه هایی که یبوست داشتن با زیاد غذا خوردن گفتن خوب شدن

بیتا جون هر ده دقیقه ۱۰۰کالری چقد زیاده پس به نظرم اصلا نرم باشگاه🤔

آره کارت سخت میشه چون برا هر یک ساعت ۶۰۰تا بیشتر بایدبخوری ولی اگه بری هم چاق شی بدنت خوش فرم میشه زشت چاق نمیشی

چشم اگه همه اعلام کالری کنن میزارم

ما هستیممم

عضو قدیمی نینی سایتم ولی همیشه بخاطر زدن حرف حق میترکم✋️😀ترجیح میدم اینجا ناشناس باشم.یک عدد بغل گرای لاغر اندام هستم که در حسرت تپلی میسوزم🤭
اگه موافق باشید از دهم شروع کنیم تا شب یلدا بعد از اونم یه چالش بذاریم تا عید نوروز

لطفا اگر این تاپیک ادامه داره منم ریپلای کن‌مرسییییی

یام                              
من سینم کوچیک شده وزنم همونه کم نشده ۵۱/۵قد۱۶۹هستم اما سینم اب شده دست میزارم استخونام قفسه سینم مشخ ...

بزرگ و کوچک بودن سینه معمولا ارثیه اما چاقی هم بی تاثیر نیست