2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269801 بازدید | 13841 پست

سلام سلام ببخشید من یکی دو روز نبودم روز زن و روز مادر رو با تاخیر به همتون تبریک میگم امیدوارم هرجا هستید همیشه تنتون سالم و دلتون شاد باشه    

عزیزانم مرسی بابت پیام های زیباتون من کاری نکردم تلاش خودتون بوده   

حسنا جان از دیدن پیامت ناراحت شدم اما نگران نباش این چیزایی که شما گفتی درمان داره ،همه چی رو بخدا بسپار انشااله که دامنت سبز میشه عزیزم  

پرنامین عزیزم خییییلی خوشحالم برات تبریک میگم همین طور که تونستی تو ۱۰ روز ۳ونیم کیلو اضافه کنی حتما میتونی تو یه هفته هم ۱ کیلو رو اضافه کنی  

سولین جون این کدی که میگی فرق نداره چند رقمی باشه راستش تصور کردم رو با س ن م بنویسم چجوری میشه کلی خندیدم  

ودر آخر مرسی از عسل عزیزم بابت گذاشتن لیست و حضورش که باعث دلگرمیه  

حسنا جان یه مورد دیگه هم که هست از الان دیگه رژیم خودسرانه نگیر و با توجه به اینکه تنبلی تخمدان داری خیلی چیزا مث گلوتن و لبنیات و... برات بده واسه همین رژیمتو تحت نظر یه دکتر متخصص پیش ببر که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از همه زخم میخورم ازترس ن ب کسی زنگ میزنم ن رفتوامد دارم خونه کسی حتی خواهرخودمم بهم زخم زد ک اص ...

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن نمیدونن با حرفاشون چقدر آدم و اذیت میکنن ولی یه مدت به خودت استراحت بده و برو مهمونی و اینا و همش به خودت برس اگه کسی هم چیزی گفت بگو فعلا قیدشو زدیم و اصلا یه جوری وانمود کن که واست مهم نیست ..مجبور نیستی هر کی هر حرفی زد بشینی سیر تا پیاز و بگی و توضیح بدی ..قوی باش ایشالا تو هم به خواستت میرسی

سلام سلام ببخشید من یکی دو روز نبودم روز زن و روز مادر رو با تاخیر به همتون تبریک میگم امیدوارم هرجا ...

بیتا جونم کد ها با هم فرق میکنن هر کدوم یه نوع ه ولی شما اگه میخوایین باسنت بزرگ شه میتونی روی باسن بنویسی ..

سلام سلام ببخشید من یکی دو روز نبودم روز زن و روز مادر رو با تاخیر به همتون تبریک میگم امیدوارم هرجا ...

بیتا جوون ولی باید مطمئن باشی که این کد میتونه این کارو برات انجام بده و منتظر جوابش باشی ...

سلام خواهش میکنم عزیزم کنارشما خیلی خووشحالم و حالم خوبع

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

❣️لیست کالری 3 بهمن ماه❣️

1_پرنامین👈5098😉

2_نازنین زهرا👈 4561😊

3_عسل👈4525💙

4_فاطمه👈3792🥰

5_ساناز👈3500💕

6_سولین👈3203😘

7_گندمک👈2711🤩

8_مهتاب👈2431💖

9_هستی👈2400❤️

10_فریمهر👈2309😍

11_آسمان👈2308🤗

12_رها👈2142😚

سلاام به همه فاصله کالری فریمهر و آسمان جون خیلی کم بووود و اینک کالری ها عالی بوودن،😍😍🤩

سمانه جون و ساغری اعلام کالری نداشتید هرچقدر هم منتظر بودم نذاشتید چرا؟؟

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
من نمیدونم چرا اعلام نمیکنم خیلی تنبل شدم امشبم خو نتم تموم میشه

ای بابا

مرسی عزیزم

منظورم اینکه با کالری 3000 هفته ای یک کیلو اضلچافه میکنم،درستهذعزیز؟

یا کالری بیشتری نیاز هست؟