2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269801 بازدید | 13841 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🙄سولین جان جادو میخای بکنی نکنه منظورت ساب گوش دادنه؟

نه عزیزم یه کدی هست فقط کافیه روی اون قسمتی از بدن که میخوای تپل شه یا روی رگ دست یا بطری آب خودت ..فقط باید نزاری پاک شه وهر وقت دیدیش عدد هارو جدا جدا بخونی ولی باید اعتقاد داشته باشی که این کد واقعا میتونه این کارو واست انجام بده و منتظر جواب باشی چون مغزه که به تمام نقاط بدن دستور میده و این هم شدنیه ...

ادب داشته باشید لطفا ! اگه من رو ریپلای نکنید نیازی ندارم بیام به این تاپیک!

من هیچ بی ادبی نکردم فقط با حرفاتون همه رو ناراحت میکنین و باعث میشین رژیممون به هم بریزه 😐..شما هم خودتون اومدین ریپ زدین وگرنه دعوت نامه که نفرستاده بودیم..

سلام گلم امروز رفتم دکتر رو مادر شب قبلش خودمو اماده کردم رنگ مو اصلاح صورت  امروز ارایش کر ...

😐😔وااای خوشکلم اصلا خودت و ناراحت نکن خدا بزرگه هیچکی پیش خدا نیومده و تقدیر و نمیدونه ولی امیدوار باش دکترا هم خیلی وقتا اشتباه میکنن خود من ۵ تا سقط داشتم کلا دکترای استان کردستان و رفتم ولی هر کی یه چیزی میگفت کلا نا امید شده بودم خونواده شوهرم همش میگفتن اگه حامله نشی واسه پسرمون زن میگیریم و فلان جاری عوضی م همش بهم میگفت آخه حامله نمیشی ....با حرفاشون آرزوی مرگ میکردم خدا ازشون نگزره خیلی زخم زبون خوردم شب و روز دعا میکردم ولی خدا صدامو شنید و تنهام نزاشت پسرم الان ۶ سالشه دخترمم ۴ سال خدا جبران کرد واسم ..تو هم امیدت به خدا باشه از ته دل دعات میکنم انشالا یه سالمشوو بهت بده 🤲🤲

عزیزم انشالله اینطور نیست نگران نباش. این استرس همه چیو نابود میکنه

استرسم خیلی شده

ولی ب کمک شما و اسی محترم و دوستان خوشبختانه تونستم تو ۸روز ۱کیلو اضافه کنم😀😀😀بچه ها هرمشکلی دارین ب خودتونم کمک کنین ک ب هدفتون برسین ... تا زحماتتون هدر نره...از اسی هم ممنونم بلاخره منو از لاغری دراورد و انگیزه بهم داد بااین تاپیک😂😂😂..خیلی وقتا پیشتون درددل کردم و راهنمایییم کردین ممنونم ازتون...

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
 😐😔وااای خوشکلم اصلا خودت و ناراحت نکن خدا بزرگه هیچکی پیش خدا نیومده و تقدیر و نمیدونه ولی ا ...

حرفات شیرین و اروم کننده اس...دست ب سربچه هات بکش و بگو خدایا به پاکی این بچه ها ب زهرام بچه بده...من تاحالا باردار نشدم ولی سقط حداقل میگی شدی ولی نموند من ک حای سقطی ام نداشتم...امروز میرم برا ازمایش و سنوبرای همسرم ببینیم اون چطوره و درچه وضعیتیه.....ابجی قشنگم من حالم خداروشکر خوبه و اللن مشکلی ندارم اول صبح هم پیام شما و دوستایی ک دلداریم دادنو خوندم و اروم شدمو بهتر از دیروز...ولی مشکلی ک هس یهو استرس و اضطراب میگیرم وگریه میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
 😐😔وااای خوشکلم اصلا خودت و ناراحت نکن خدا بزرگه هیچکی پیش خدا نیومده و تقدیر و نمیدونه ولی ا ...

منم از همه زخم میخورم ازترس ن ب کسی زنگ میزنم ن رفتوامد دارم خونه کسی حتی خواهرخودمم بهم زخم زد ک اصن توقع نداشتم...اشکالی ندارم دوست قشنگم خدابزرگه خدایی ک برای شما و امثال من کمک کرده ب منم کمک میکنه خدای شماخدای منم هست....خواهرم بهم زخم زدولی عوضش من شماهارو دارم😍😀 انشالله ب کمک شماهاهم چاقالومیشم هم مامان میشم...انشالله حاجت روا بشی ممنونم بابت حرفات

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها من دارم عرق یونجه میخورم تنبلی تخمدان دارم اینجا نوشته عرق یونجه مشکلات رحمی رو بدتر میکنه مشکل منم بدترمیکنه؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40