2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269845 بازدید | 13841 پست
سلام عزیزم خوش اومدی ، برا افزایش وزن باید روزی ۲۳۰۰ کالری مصرف کنی ،برنامه مانکن هم خوبه اگه غذایی ...

سلام یه سوال

منم برنامه مانکن نصب کردم ولی از کجا بفهمم تو ی روز کلان چقدر کالری خوردم 

اخه میخام وزن اضافه کنم 

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عسل ۴۱۰۷ کالری💙 ۱۹ دی ماه

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
سمانه    4885    مال دیروز هست و امروزم بعد نیمه شب اعلام میکنم

سمانه جون نمیخوای تو لیست باشی ینی؟؟ اخه خیلی دیر اعلام کردی

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

سلام،من یک عدد لاغر که از بچگی معروف بودم به اسکلت و قاچاقی زنده بودن و اینجور چیزا ولی بارها خودمو چاق کردم با انواع اقسام چیزا،بخاطر شیردهی به شدت لاغر شدم ولی خب بعد شیردهی تصمیم به چاق شدن داشتم که این تاپیک رو همون اوایل چالش دیدم و از همون موقع خواننده خاموش بودم و هروز تمام پست ها رو میخونم و چک میکنم ،من اوایلش هزار و خورده ای کالری میزدم که بعدا کم کم فهمیدم چیا بخورم که کالری بیشتر داشته باشه ،الان پیشرفت خوبی کردم،امشب پسرم بهم گفت مامان انگار چاق تر شدی،خواستم دوتا راهنمایی بکنمتون1اگه چیزایی که میخورین خوراک سالم باشن بدنتون گوشت میگیره و خیلی دیرتر لاغر میشید و از نظر سلامت مشکلی ندارید اما اگه خوراکی که میخورید فقط به کالریش توجه کنید ولی به ارزش غذایی و سالم بودنش توجه نکنید چاقیتون همش چربی هست که خیلی زود لاغر میشید دوباره و علاوه بر اون دچار کبد چرب،سرگیجه،ضعف اعصاب،شکم زدن،عفونت زنانه،سودایی شدن بدن(پرمو شدن و تیره شدن پوست)،و خیلی چیزای دیگه میشه

اینا رو خودم تک تکشونو تجربه کردم

2من قبلا کالریم هزار و خورده بود ولی خودمو به زور به سه هزار میرسونم بعضی وقتا ولی امشب در کمال ناباوری به هفت هزار رسوندم اصلا باورم نمیشد با خوردن یه چیز اینقد کالریم بره بالا،اونم شیشلیک بود،بزنید تو برنامه مانکن ببینید چقد کالری داره،علاوه بر اون پروتیین زیادی هم داره که عضله و گوشت میشه به بدنتون،

تصمیم داشتم تو این تاپیک خواننده خاموش باشم ولی دلم نیومد اینا رو بهتون نگم حالا اینا نظرات منه شاید کسی موافق نباشه من وظیفم دونستم باهاتون درمیون بزارم،

از بیتا جان ممنونم که بهم انگیزه و شناخت در این مسائل رو داد🌹

سلام،من یک عدد لاغر که از بچگی معروف بودم به اسکلت و قاچاقی زنده بودن و اینجور چیزا ولی بارها خودمو ...

سلام عزیزم، مرسی از توضیحات کاملا درست و کامل گفتی

خیلی خوشحالم که باعث شدم انگیزه بگیری و تپل شی ولی مهم تر از اون اینه که خودت اراده و پشتکار خوبی داری امیدوارم خیلی زود به نتیجه دلخواهت برسی گلم    

برم ببینم کالری شیشلیک چقدره فردا سفارش بدم