2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269851 بازدید | 13841 پست
اینجام باکالری شماری  پیش میرین؟ منم هستم 💪

بله عزیزم

یه برنامه کالری شمار مث مانکن نصب کن و روزانه ۱۰۰۰تا بیشتر از کالری پایه ات بخور و سعی کن چیزای مقوی مصرف کنی حتما هفته ای یه کیلو رو اضافه میکنی البته بستگی به فعالیتت هم داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من ی سوال دارم مثلا اگه بخایم وزن اضاف کنیم صبحانه نخوریم ممکنه اصلا چاق شیم.

گلم صبحونه خیلی مهمه  اگه بخوری اشتهاتم واسه نهار بیشتر باز میشه من خودم قبلا نمیخوردم ولی دو ماه که خوردم ۶ کیلو اضافه  کردم

بله عزیزم یه برنامه کالری شمار مث مانکن نصب کن و روزانه ۱۰۰۰تا بیشتر از کالری پایه ات بخور و سعی کن ...

شما خودت چقد اضافه کردی ؟

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
گلم صبحونه خیلی مهمه  اگه بخوری اشتهاتم واسه نهار بیشتر باز میشه من خودم قبلا نمیخوردم ولی دو م ...

چیا خوردی گلم؟چقد کالری میزنی؟درروز ؟

ای جانم مرسی مهربون.میگم جوانه گندم روزی دو قاشق میخوری 

فداتشم

قبلا روزی دوبار میخوردم هربار یک قاشق توی یه لیوان شیر

الان روزی یه بار یا دوبار یه لیوان شیر+یه قاشق جوانه+یه قاشق شیره خرما+یه قاشق ارده

چون شیره واسه کم خونی هم خوبه

من اولش ۴۹کیلو بودم شدم ۵۳ یه مدت خودم غذا نخوردم اصلااااا اومدم ۵۰الان دوباره شدم ۵۱ یا۵۲

باکالری شمار؟ چقد کشید این وزنو ب دست بیاری ؟

واقعا یعنی انقد تاثیر داره.ببخشید میشه بگید چی و چقدر میخوردید

گلم من حسابی صبحونه میخوردم بعد یه لیوان شیر محلی دو قاشق سویق کامل و یه دو قاشق شیره انگور می‌ریختم توش ..بیشتر صبحا  نان بربری. گردو مربا .روغن حیوانی میخوردم ..همیشه کالری صبحونه م ۱۰۰۰ بیشتر میشد ولی یه مدته که کم کار شدم نمیدونم چرا😐