2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269851 بازدید | 13841 پست
😂دانشگاه نمیرم بخدا اون روز رفتم خونشون یه دعوایی شد عجیب وقتی هم میگم شوهرمه میگن فعلا دختر خونه ...

😂😂🤦‍♀️دقیقااا من تو این سه سال سرجمع ۵بار رفتم باهاش جابب

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

❣️لیست کالری 18 دی ماه❣️
1_عسل👈4049💙
2_شیوا👈 2902😻
3_ساغر👈2419🤗
4_سولین👈2323😍
5_ترنم👈2123🤩
6_فاطمه👈2044💖

تعداد خیلی کم بود بچها هرچی صبرکردم نزاشتید 

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
😐😂والا دوس پسرم بود هی یواشکی میتونستم برم بیرون الان هیچ

منم شوهرم بهش برخورد گف اصلا دیگ نمیبرمت هیچ جا😒😂

سلام استارتر عزیز من تازه تاپیکتو دیدمو خیلی خوشم اومد  من شیرده هستم وزنم ۵۴ میخوام ۷۰ بشم تا ...

از روزی ۲۵۰۰ تا کالری شروع کن تا بالاتر 

با برنامه‌ کرفس یا مانکن یا زیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کی چاق شده اعلام کنه به من روششو بگه .صفحه زیاد چطور پیداتون کنم خو 🤗🤗🤗

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
❣️لیست کالری 18 دی ماه❣️ 1_عسل👈 4049 💙 2_شیوا👈 2902 😻 3_ساغر👈 2419 🤗 4_سولین👈 2323 😍 5_ترنم ...

عسل خانوم منم هستم راهنمایی کن منو

راستی چقد وزن اضافه کردی؟چی میخوری کالریت تا۴۰۰۰ رفته؟ 

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
کی چاق شده اعلام کنه به من روششو بگه .صفحه زیاد چطور پیداتون کنم خو 🤗🤗🤗

من برج شیش شروع کردم کالری شماری تا برج هفت یعنی یک ماه ۴کیلو اضافه کردم من اشتهام خوبه ولی اون موقع جوانه گندمم میخوردم برنج.خرما.کره بادوم زمینی.و چیزای ایطوری زیاد خوردم کالریمم همیشه بالای ۳۰۰۰بود

سوالی هست در خدمتم

😐😂والا دوس پسرم بود هی یواشکی میتونستم برم بیرون الان هیچ

منم دوران نامزدی شوهرم گفت بریم برات گوشی بخرم با چه زوری راضی شون کردم که اجازه بدن وقتی رفتیم شوهرم من و برد تو یه بیابون منم خیلی ترسیده بودم 😰😂 بهار بود همه جا گل بود وقتی برگشتیم بابام کفشام و دید عصبانی شد و گفت مگه شما بازار نبودین پس چرا کفشات گلیه ...منم ...😰🥵🤣

من برج شیش شروع کردم کالری شماری تا برج هفت یعنی یک ماه ۴کیلو اضافه کردم من اشتهام خوبه ولی اون موقع ...

ای جانم مرسی مهربون.میگم جوانه گندم روزی دو قاشق میخوری 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی