2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269833 بازدید | 13841 پست

بچه‌ها من امروز بیشتز از همیشه غذا خوردم تمام انرژیم صرف جویدن نون شد اما کالریم کم شد یعنی هر موقع غذام نونیه کالریم کم میشه خب نمیشه که هرروز غذای برنجی بذارم، دیابت نگیرم، چکار کنم بنظرتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه‌ها من امروز بیشتز از همیشه غذا خوردم تمام انرژیم صرف جویدن نون شد اما کالریم کم شد یعنی هر موقع ...

ارع دقیقا

برنج کالری خوبی میده

منم امروز برنج خوردم ولی فردا ب احتمال زیاد غذای نونی بخورم... ولی هیچی مثل برنج نمیشه.. من خیلی دوس دارم😅🤷🏻‍♀️

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
کالری شماری کردی تا حالا؟!چند وعده میخوری؟خودم روزی پنج وعده میخورم؟

به صورت جدی نه 

دو روز انجام میدادم ول میکردم 

صبحانه که قبلا نمیخوردم تازگیا شروع کردم + یه میان وعده مثل موز و اینا + نهار + باز یه میان وعده (کالریش کمه ولی☹️) + شام + باز هرچی دم دست باشه😂

[QUOTE=220924056]من بسته گینر  ۴.۵کیلویی مصرف کردم اولین دوره ۱۰کیلو بهم وزن داد البته غذا خوب خوردم.خوابم خوب ب ...[/QUOTE

گلم من خودم کلی قرص و پودر مصرف کردم ولی بعد قطع داغون شدم کلی مشکل کلیه و کبد و پیدا کردم.. معدم داغون شد ..کم اشتهایی شدید پیدا کردم.. حالت تهوع..ولی بعد کلی دکتر رفتن و دارو نزدیک سه ماه بهتر شدم ولی الان دیگه نمیخوام سمت این چیزا برم ..ولی خواهرم میخواد بخره واسه همین ازت پرسیدم..به نظرت به امتحانش می ارزه....