جدی میگم من خودم 23 کیلو اضافه کردم و مراقب این چند تا چیز و خیلی چیزای دیگه نبودم و متاسفانه بهشون دچار شدم البته من ۱۰ کیلو از این وزن رو تنها توی ۱ماه بدست آورد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عسل کالریت عالیه غیر ممکنه اضافه نکرده باشی وزن غذای تو شکمتم که حساب کنی یک کیلو هست ۶ سانتم سایز باسنت اضافه شده بازم با یه ترازو دقیق بکش خودتو اگه دیدی اضافه نکردی بازم یه آزمایش بده حتما هم مولتی ویتامین بخور که جذبت بره بالا آبم فراموش نکن روزی ۸ لیوانو حتما بخور
تازه واردا خوش اومدید وزنتونو ضربدر ۳۰ کنید به اضافه ۱۰۰۰ و یه اپ کالری شمار نصب کنید و از فردا شروع به کالری شماری کنید و اگه دوست داشتید هر شب کالریتونو اعلام کنید تا وارد چالش بشید
عسل کالریت عالیه غیر ممکنه اضافه نکرده باشی وزن غذای تو شکمتم که حساب کنی یک کیلو هست ۶ سانتم سایز ب ...
آب خیلی میخورم تو روز معمولا دیشب هم رفتم دکتر مشکل پریودی داشتم فرستاد سونوگرافی یه عالمه هم بهم مولتی ویتامی داد و هفته یکی هم امپول بی داد گف بزنم الان دارم خیلی رعایت میکنم
!Lets be clear i trust no one ! بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤 همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙 https://harfeto.timefriend.net/16545522888122