2777
2789
عنوان

خواستگار زنگ زده میگه حتما دختر شاغل میخوایم منم گفتم نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 51 پست
منم یه خواستگار داشتم می گفت هوش اقتصادی دارم کارت حقوقت دستم باشه مدیریت کنم

می گفتی تو اگه هوش اقتصادی داشتی اونقدر واسه خودت جمع می کردی که چشمت دنبال حقوق من نباشه

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

وقتی دخترا تاپیک میزنن وای خدایا (ببخشید از این کلمه زشت در چتم استفاده میکنم ) ترشیدیم خواستگار نداریم میپرسی چند سالته میگه ۲۰! پسرا هم خودشونو میگیرن میگن چ تحفه ای هستیم ما نتیجشم میشه این

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه خواستگار داشتم می گفت هوش اقتصادی دارم کارت حقوقت دستم باشه مدیریت کنم

باید میگفتی منم هوش خرج کردنم با پولای همسر آینده عالیه کارتت دستم باشه بهتر مدیریت میکنم واسه خرج کردن 

وقتی دخترا تاپیک میزنن وای خدایا (ببخشید از این کلمه زشت در چتم استفاده میکنم ) ترشیدیم خواستگار ندا ...

راست میگی

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
راست میگی

والا

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

ب منم وقتی زنگ میزنن میگن رنگ پوستش چیه قدش چنده چاقه یا لاغر سرکار می‌ره یا ن🥴

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

🤮🤮🤮 چه حال بهم زنن بعضیااا

خیلی

تازه بسیار بسیار خانواده با اصالت و غنی بودن و همه به فرهنگ و تحصیل میشناسنشون

منم بلافاصله گفتم نه 

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
منم تاپیک قبلی گفتمسال کنکورم یه خانم به مامانم گفت به دخترت بگو فقط بره فرهنگیان بخونه تا عروس خانو ...

ملکه انگلیس بوده انگار  حتی اونم عروسش تو یک مملکت نموند باهاش 🤣🤣🤣دختر ایرانی بختت

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون