2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست
سلام دوستان منم خیلی دوست دارم بیام تو چالشتون ولی نمیشه چون نی نی کوچولو دارم هم شیر میدم همم وقت ...

سلام عزیزم ناراحت نباش اگه وقت نداری کالری شماری کنی سعی کن تا میتونی بخوری که وزنت پایین نیاد ، شیر و خرما خوبه میخوری ، سه شیره هم بگیر بعد هر وعده غذات بخور ایشالا وزنت میاد بالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین خیلی خوبه    

سلام بیتا جان منم از روزی که شما شروع کردید با شما تو خونه شروع کردم ولی پیامی ندادم .الان یه سوالی داشتم وقتی یه لیوان شیرو خرما و گردو رو میکس کردم کالریش رو چطور حساب کنم هر کدوم رو به اندازه ای که استفاده کردم بزنم

سلام عزیزم ناراحت نباش اگه وقت نداری کالری شماری کنی سعی کن تا میتونی بخوری که وزنت پایین نیاد ، شیر ...

اره عزیزم میرم میگیرم.چقدر بخورم در روز؟

بعد غذا بخورم؟

دیگه چه چیزی برای چاقی خوبه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

سلااام 

من ناهار خوراک حبوبات خوردم از اینا ک همه ی حبوبات توشه😁 بعد تو برنامه همچین غذایی نیس که کالریش رو حساب کنم کسی میدونه چن کالریه یه کاسش؟

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  
سلام بیتا جان منم از روزی که شما شروع کردید با شما تو خونه شروع کردم ولی پیامی ندادم .الان یه سوالی ...

سلام عزیزم خیلی هم عالی

آره جدا جدا بزن تو کالری شمار

اره عزیزم میرم میگیرم.چقدر بخورم در روز؟ بعد غذا بخورم؟ دیگه چه چیزی برای چاقی خوبه

بعد غذات سه چهار قاشق بریز تو یه لیوان بقیشو آب بریز بخور

روزی ۳ بار بخور

سعی کن وعده های اصلی رو بیشتر از قبل بخوری و تا که وقتت آزاد شد میان‌وعده بخور ، هرچی که دم دستت بود برا وقتایی هم که وقت نداری ساقه طلایی کرمدار، خرما ، سیب زمینی تنوری یا سرخ شده یا سریع یدونه تخم مرغ بپز بخور

یعنی از کوچکترین موقعیتی استفاده کن واسه خوردن