2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست
وزن اولیه۶۷وزن هدف ۷۷

قدت چنده ؟ 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز رفتم دیدم ۶۴ کیلو یم  با لباس  اعصابم خورده وزنم چند ساله همینه اه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

اول اینکه روش رژیم ما کالری شماری هست فرمولشم اینه  وزن ضربدر ۳۰ به اضافه ۱۰۰۰

حالا کالری شماری چیه یعنی هر چیزی که از صبح تا شب میخوریم باید کالریش رو حساب کنیم حالا چجوری:

اول یه اپ کالری شمار مث کرفس یا مانکن نصب کنید 

کالری که برنامه های کرفس و مانکن برا رژیم میدن اشتباهه لطفا همین کالری بالا رو حساب کنید اشتراک هم نیازی نیست بگیرید وفقط از این برنامه ها واسه کالری شماری استفاده کنید و ازش کالری رژیم نگیرید.

و به این صورت کالری شماری رو شروع کنید.

امروز رفتم دیدم ۶۴ کیلو یم  با لباس  اعصابم خورده وزنم چند ساله همینه اه

۶۴ خوبه که

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

لایک

من با قد ۱۷۰ فقط استخونم

حالا خیلیا میگن ما اشتها نداریم و سخته برامون پر خوری کنیم اونایی که مشکل اشتها دارن باید یکم صبور باشن کم کم به غذاشون اضافه کنن مثلا اگه روزی ۱۵ قاشق پلو میخورن روزی یک قاشق بهش اضافه کنن یا اگه صبح یک چهارم نان میخورن فرداش سعی کنن نصف نان بخورن پس فردا سه چهارم و همینطور پیش برن تا معدشون جا باز کنه و اشتهاشون باز شه اگه با اینکارا بازم مشکل اشتها داشتید میتونید از مولتی ویتامین یا قرص مخمر آبجو و یا عرق یونجه استفاده کنید تا یکم اشتهاتون تحریک بشه