2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من دقت کردم روزی که صبحونمو زود میخورم تا شب اشتها دارم اما روزی که نمیخورم کلا اشتهام&n ...

سلام عزیزم ،آره منم دقیقا همین طورم واسه همین به زورم شده صبحانه رو میخورم

راستی کی گفت گروه  تو واتساپ بزنیم منم موافقم

یه کاربری بنام عشقحسین گفته بودن من ترجیح میدم همینجا باشم اما اونایی که موافقن میتونید با هم یه گروه تو وات بزنید   

یه کاربری بنام عشقحسین گفته بودن من ترجیح میدم همینجا باشم اما اونایی که موافقن میتونید با هم یه گرو ...

منم میگم اینجا باشه بهتره حداقل خواننده خاموش میخونه انگیزه میگیره و بقیه هم سود میبرن

خخخخ آره نون هم سالمه هم کالریش خوبه 

سلام ببخشید وزن ۳۸ قد ۱۶۴ روزی چند کالری نیاز داره تا ب وزن ۵۵ برسه و اینکه چقد زمان میبره 

وزن ایده آلم چند کیلو میشه؟

سلامتی و  تعجیل در فرج امام زمان صلوات
سلام ببخشید وزن ۳۸ قد ۱۶۴ روزی چند کالری نیاز داره تا ب وزن ۵۵ برسه و اینکه چقد زمان میبره  وز ...

سلام خواهش عزیزم با این وزن به ۲۱۵۰ کالری نیاز دارید تا هفته ای یک کیلو اضافه کنید 

۲۰ کیلو کمبود وزن دارید و بسته به میزان کالریتون ۵ الی ۱۰ ماه طول میکشه تا به وزن ایده آلتون برسید

عزیزم باید یه کالری شمار نصب کنید و روزانه ۲۵۰۰ کالری بزنید و هر چی خوردید تو کالری شمار وارد کنید&n ...

کالری شمار نصب کردم ولی نمیدونم چجور استفاده کنم ازش لطفا میگی بهم

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین

سلام دوستان منم خیلی دوست دارم بیام تو چالشتون

ولی نمیشه چون نی نی کوچولو دارم هم شیر میدم همم وقت نمیکنم اینقدر به خودم برسم😔

وزنم 59 با قد 164

استخون بندیم ظریفه لاغرم

فعلا فقط تا جایی بتونم میخورم و شیر خرما هم تو میکسر میریزم میخورم حس خیلی مقوی باشه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........