2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست
سلااام  من ناهار خوراک حبوبات خوردم از اینا ک همه ی حبوبات توشه😁 بعد تو برنامه همچین غذایی نی ...

سلام عزیزم اینی که خوردی کالریش بالاست جدا جدا بزن تو کالری شمار

سلام عزیزم اینی که خوردی کالریش بالاست جدا جدا بزن تو کالری شمار

ینی مثلا لوبیا پخته تو برنامه هس؟

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیتا جون میگم اگه روزی 3000 کالری. بخورم چند وقت دیگه 70 کیلو میشم

عزیزم بستگی به بدنت داره ولی اگه میتونی ۳۰۰۰ تا رو بخوری حتما اینکارو بکن تا زودتر نتیجه بگیری

بعد غذات سه چهار قاشق بریز تو یه لیوان بقیشو آب بریز بخور روزی ۳ بار بخور سعی کن وعده های اصلی رو ...

ممنون😘😍😍😍😍😍

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
بیتا جون میشه بگی شما قبلا چند کیلو بودی و الان چند کیلویی؟

قبلا ۵۴ بودم شدم ۷۲ یکماه کالری تثبیت زدم با کالری شمار زیره کالریاش کاذب بود باز یک کیلو کم کردم دهم که وزن کردم ۷۱ بودم

فقط برای صورت هس چاق کرد صورتتون؟

من تازه گرفتم هنوز استفاده نکردم گفتم فقط موادش تازه وعالی بود.چون طب سنتی هن بهم گفت سویق استفاده کنم ازهرجا سویق گرفتن نتونستم بخورم ریختم ولی این عالیه موادش.بو وعطرش

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
عزیزم من روزی ۳۰۰۰کالری استفاده کنم هفته ای چندکلواضاف میکنم؟

بستگی به آناتومی بدنت داره گلم ولی در کل هر چی بتونی بیشتر از کالری پایت بخوری زودتر وزن اضافه میکنی