2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269733 بازدید | 13839 پست
عزیزم شیر و خاکشیر نه ، شربت خاکشیر با خاکشیر و آب و یه کوچولو زعفران و شکر و کمی عرق نعنا هم واسه م ...

اهان.چون من خوندم شیر وخاکشیرناشتا چاق میکنه

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
ولی من خیلی لاغرم همه مسخرم میکردن موقعی که۴۳ بودم ولی باید حداقل ۶۵ بشم.من تویه ماه با معجون ۷ کیلو ...

آره درکت میکنم میدونم چی میگی اما اگه اصولی چاق شی دیگه برگشت نداره،  اگه چاقی طبیعی و بدون بازگشت بخوای بهترین راه کالری شماریه ، اینم ۲۰ روز دیگه قطعش کن و بچسب به کالری شماری تا وزنت برنگرده به قبل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره درکت میکنم میدونم چی میگی اما اگه اصولی چاق شی دیگه برگشت نداره،  اگه چاقی طبیعی و بدون باز ...

اره دیگه تصمیم خودمم همینه نهایت۲۰روز دیگه قطعش کنم

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
من چند ماه پیش که کالری شماری میکردم ریز به ریز فعالیتا رو میزدم مثلا جاروبرقی آشپزی ظرف شستن . ولی ...

عزیزم میگم مثلا من دوتا تخم مرغ میخورم چقدر بزنم دقیق در بیاد؟

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن

بچه ها لطفا یکی منو ریپ بزنه که گم نکنم تاپیکو 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بیتا جان سلام شب خوش❤

من امروز با یه مشاور طب سنتی صحبت کردم و ایشون گفتن که طب سنتی کالری شماری رو قبول نداره و برای چاقی هیچ کاربردی نداره و ....😶

میخوام نظر شما رو هم بدونم🙂

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  
بچه ها تایادم نرفته یه چیزی بگم الان دیدم تو سایت تبلیغ سویق های حکیم بانو هست من از اینستا ازش خرید ...

پیجشو میگی؟ 

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
بستنی بخور کره بادوم زمینی نون سیب زمینی  پیراشکی

همشو‌خوردم امروز ☹️

دارم بالا میارم دیگه😅

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن