2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269734 بازدید | 13839 پست
عزیزم بافت سینه از چربیه ،اگ دقت کرده باشی اکثر  خانومای ورزشکار سینه کوچیکی دارن و یا پروتزه&n ...

من میخواستم باشگاه برم برا سینه نرم ینی؟؟؟ 

تاثیر نداره؟ 

شما راه حلی داری بگو لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا.سلطان لاغری اومد.بچه ها من قبلا۴۳ بودم باقد۱۶۸ بماند که هرجا میرفتم همه مسخره میکردن وچه طعنه ها ومتلک ها ک نشنیدم.از۴۳ خودم با معجون رسوندم ب۵۰.

الان از۵۰ شروع کردم میخوام۷۰ بشم ولی چون اشتها ندارم من قرص چاقی گامنو هم میخورم.که میدونم بدون عوارض نیست

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
سلام دخترا.سلطان لاغری اومد.بچه ها من قبلا۴۳ بودم باقد۱۶۸ بماند که هرجا میرفتم همه مسخره میکردن وچه ...

سلام عزیزم قرص چاقی رو که میخوری اشتهات باز میشه؟؟؟؟

اره تقریبا.خوبه

من این قرصا رو تایید نمیکنم اما اگه به اشتهات کمک میکنه کوتاه مدت بخور همزمان کالری شماریم بکن تا معدت جا باز کنه بعد کم کم ولش کن اما کالری شماری رو ادامه بده انشااله که نتیجه بگیری

خوشکلا یه مورد دیگه : میدونم هوا سرده و شربت شاید زیاد نچسبه اما کالری شربت خاکشیر عاااالیه ، این شربت رو درست کنید و داخل یخچال بذارید و هر چند ساعتی یه لیوانش رو  بخورید و ۱۰۰ کالری دریافت کنید     

من این قرصا رو تایید نمیکنم اما اگه به اشتهات کمک میکنه کوتاه مدت بخور همزمان کالری شماریم بکن تا مع ...

راستش خودمم اصلا تایید نمیکنم وبه کسی هم توصیه نمیکنم من فقط میخوام یه بیست روزی بخورم.من بیشتر به معجون تکیه دارم

خوشکلا یه مورد دیگه : میدونم هوا سرده و شربت شاید زیاد نچسبه اما کالری شربت خاکشیر عاااالیه ، این شر ...

چطوری شیر وخاکشیر درست میکنی چون ناشتا شنیدم چاق میکنه

بچه ها تایادم نرفته یه چیزی بگم الان دیدم تو سایت تبلیغ سویق های حکیم بانو هست من از اینستا ازش خرید کردم بگم عالی ترین سویقی که دیدم من سویق چاقی چاقی صورت وانواع سرلاک هارو ازش گرفتم موادش عالی وتازه هست.

چطوری شیر وخاکشیر درست میکنی چون ناشتا شنیدم چاق میکنه

عزیزم شیر و خاکشیر نه ، شربت خاکشیر با خاکشیر و آب و یه کوچولو زعفران و شکر و کمی عرق نعنا هم واسه معده خوبه هم هر لیوانش ۱۰۰ کالری داره