2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من زخم خورده ام، چند بار، شوهر من خودش برام تعریف میکنه، البته الان کمتر ولی قبلا با شوخی یا جدی و گاهی هم تهدید میگفت با7-8نفر دوست بوده و هروقتم که بخواد میتونه راحت هردختری رو جذب کنه، اینقدر این حرف ها رو بهم میزنه که عادی شده برام، مجبورم بسازم
یکیشون که اونقدر وقیح بود که مثل کنه 3سال به زندگیمون چسپیده بود، چندبار باهاش حرف زدم، دوستانه، جدی، تهدید کردم، قسم خورد میره،ولی...البته کرم از شوهرخودم هم بود تا کوچیکترین بحثی میشد،میرفت سراغش که مثلا درددل کنه تا این حد بدبختم من الانم نمیدونم هست نیست،چطوره
عزیزم تکلیفت و با خودت از همین اول روشن کن مطمین باش روز به روز بدتر میشه که بهتر نمی شه سنش که بالاتر بره بدتر هم میشه ببین میتونی با همچن مردی تا آخر عمر زندگی کنی با این شرایط یعنی بیخیالش بشی هر کاری که میکنه اگه نه تا جوونی از زندگیت بیرونش کن . نمونه شوهرت و یکی ازنزدیکان من داره خانمه به خاطر بچه هاش مونده به امید اینکه بهتر میشه با اینکه 40 ساااااااااال از زندگیشون میگذره بهتر که نشده گستاخ تر هم شده زنه بدبخت هم تقریبا روانی شده هنوز نتونسته رفتارهای شوهرش و هضم کنه.
همسرررررم..... پسررررم...... دختررررم....همه ی دنیای من هستید عاشششششقانه و با تمام وجود دوسسسستتتووون دارررم.
نمیتونم جدا بشم، گاهی شعارشو میدم، ولی نمیتونم، نه شغلی نه درامدی، نه پشتیبانی، پدرومادرم فوت شدن، داداشام ازصدتاغریبه، غریبه ترن، خواهرامم گرفتاری خودشونو دارن، بهشون بگم دق میکنن، ضمنا بچم چی میشه میگه بهت نمیدم،امروزم بعد 2روز قهر که آشتی کردیم، گفت فقط بخاطر یکتا طلاقت نمیدم