2777
2789
همین سریالهای Gem خوب نشون میده مرد هوس باز آفت زن وزندگی میشه وقتی چشمش دنبال زن مردم باشه زن خودش عروسک هم باشه بازم دنبال هرزگی و خیانته مثلا سریال روزی روزگاری جمیله رابه این خوشگلی وخوبی با این همه بچه خوشگل ول میکنه میره عاشق کارولین استخونی میشه
***برای چراغهای همسایه هم نور آرزو کن/بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد*** #عاقبت در یک شب از شب های دور کودک من پا به دنیا می نهد آن زمان بر من خدای مهربان نام شور انگیز مادر می نهد#
عاطی جان ان شاالله عزیزم. ذاتشون که تنوع طلب(من میگم کثیف)هست.هیچ شبهه ای نیس ولی اونایی هم که جلو این تنوع طلبیشون رو گرفتن گاهی وسوسه میشن دیگه.امکان داره وسوسه نشه؟میشه به یه زنی که تمام زیباییهاش در معرض دید هست نگاه کنه و خوشش نیاد؟در نگاه اول شاید یه نگاه کوتاه باشه.ولی کی تضمین میکنه که عادتش نشه و دلش بیشتر نخاد. من برم بازار یه چیز خوشگل ببینم دوست دارم بخرم خب.شاید اولش نه.ولی بعدا ببینم اکثر آدما اون وسیله رو دارن منم وسوسه میشم
حضرت علی علیه السلام:نگرانیهاى سال را بر نگرانى امروزت اضافه مکن براى امروز مشکلات خودش کافى است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل اینه که مردها واقعا مرد نیستن و بالاخره یه چیزیشون میشه.چون تو ذاتشونه.البته اکثرا
حضرت علی علیه السلام:نگرانیهاى سال را بر نگرانى امروزت اضافه مکن براى امروز مشکلات خودش کافى است
تنوع طلبی بد جوری بین مردهای متاهل باب شده با هم رقابت دارن چیمون از رفیقمون کمتره هر روز با یک داف خوشگل کمر باریک ملوس ... ما هم میتونیم
***برای چراغهای همسایه هم نور آرزو کن/بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد*** #عاقبت در یک شب از شب های دور کودک من پا به دنیا می نهد آن زمان بر من خدای مهربان نام شور انگیز مادر می نهد#
فاطمه**آنلاین پست ها : 11082 عضویت:1391/1/16 1393/7/24 - 1:14 صبحگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال ایمیل به هرحال باید فکری به حال حق و حقوق زن ها بشه که بدجوری داره تاراج میشه. هزارتا لایک داره
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
اکثرا بین شغلهای پر در آمد مشاغل بازاری-تجاری با در آمد بالا رایجه خوشی میزنه زیر دلشون.کاریشون نمیشه کرد.شلوارشون که دو تا شد.....................ظرفیت ندارن البته 99 درصد از مردها ظرفیت ندارن ماشین مدل بالا و مال ومنال آنچنانی داشته باشن سریع میرن تو فکر خوشگذرونی رفیق بازی. دختر بازی.خانم بازی......
بی پول باشه زن بدبختی و فلاکت میکشه.با پول باشه زن بدبختی و تحقیر و فلاکت میکشه بازم.چرا؟چون عدالتی وجود نداره.چون همینه که هست.چون گردنش کلفته.
فاطمه این حرفها را شنیدم. شوهرم از بعضی همکاراش میشنوه میاد میگه مثلا یکی از دوستاش مارا شب یلدا دعوت کرد شوهرم بهانه آورد باهاش قطع رابطه کرد.پرسیدم چرا؟ میگفت هر دفعه زن صیغه میکنه.خانمشم از ساعت 5 صبح میره سر کار تا غروب.کلی پولداره با پول خانمشا نگه داشته خانمش بویی نبرده یکی دیگه از دوستان قدیمش در گذشته نماز و روزه اش قضا نمیشد وقتی میشه استاد دانشگاه دختر مخترای خوشگل شروع میگنه خیانت به زنش ولی هرگز زنش بو نبرده چون خانمشم از صبح تا شب توی مطب ه
2810