2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بحث دلسوزی نیس بگم من با 32 سال سن تا حالا مادرم یه کلمه از پریود بهم نگفته منم هیچ وقت ازش سوال ...

این حرف رو هیچ وقت نزن چون کسی که بهت یاد داده پریود چیه و چجوری باید موقع پریود  شدن کاراش رو انجام بدی مامانت بوده علم غیب بهت نرسیده 

حرفت قبول ولی این بستگی داره مادره تا چه حد با فرزندش ارتباط بگیرع

یه ضرب المثل  ترکی میگه سگ باشی اما مادر نباشی ، هر چقدر هم رابطه ات با مادر بد باشه و ارتباطت خوب نباشه ، کافیه یه مشکل برای بچه اش پیش  بیاد حاضر جونشو بده تا اون خوب بشه ، حتی پیش برسه کلیه هاش رو هم میده

این حرف رو هیچ وقت نزن چون کسی که بهت یاد داده پریود چیه و چجوری باید موقع پریود  شدن کاراش رو ...

نه هیچ وقت هیچی نگفت

چرا فکر میکنی همه زندگیا شبیه همه؟

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

نه هیچ وقت هیچی نگفت چرا فکر میکنی همه زندگیا شبیه همه؟

هیچ زندگی شبیه هم نیست ولی همه ی مادر ها تا هر چقدر هم که بگی ببین هر چقدر هم بگی تو دلش نیستی که بدونی برای یه بیماری کوچیک چقدر پر پر میزنه که خوب بشی

یه ضرب المثل  ترکی میگه سگ باشی اما مادر نباشی ، هر چقدر هم رابطه ات با مادر بد باشه و ارتباطت ...

درسته

ولی من خیلی از مادر و پدرارو دیدم که خیلی بدن تعدادشون کمه ولی هست مخصوصا قدیمیا

درسته ولی من خیلی از مادر و پدرارو دیدم که خیلی بدن تعدادشون کمه ولی هست مخصوصا قدیمیا

گفتم که بدترین پدر و مادر باشن اصلا یزید باشه  از یزید هم بد تر باشه باز هم دلسوزه ، باز هم باید قدرشون رو بدونی چون دارن برات زحمت میکشن کلی برات هزینه میکنن اون وقت یه مشکل کوچیک که با ۱۰۰ هزار تومن  بر طرف میشه رو چرا باید با بهشون مشکل بزرگ تری بدیم و بشه ۱۰ میلیون