2777
2789
خب خيلي شولوغش مي كنه

نه اینطور نیست فوقش میری دکتر که این خیلی خوبه بری دکتر از یه مشکلی که کوچیکه  درمانش  میکنی ولی اگه پشت گوشت بندازی شاید این یه مشکل کوچیک که با دارو رفع میشه به یه مشکل بزرگ که به جراحی نیاز داره تبدیل بشه.  

احتمالا کیست داری یا هورمونت ریخته به هم مهم نیست برو دکتر خجالت نکش به مامانت بگو میفهمه

نه ربطی نداره منم همینجوری بودم کیستو اینا نداشتم 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه پريودم تموم شده پنج روز دوباره داره خون مياد

عزیزم چند ساله پریود شدی؟

اگه نگرانی یه دکتر زنان برو یا ماما

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

مادر برای همه محرم چه پسر باشه  چه دختر .

نه.نیست

برای همه اینطور نیس

ربطی به محرمی نداره

خیل رابطه ها متفاوته

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

نه اینطور نیست فوقش میری دکتر که این خیلی خوبه بری دکتر از یه مشکلی که کوچیکه  درمانش  میک ...

تو که بیشتر شلوغش کردی جراحی😳😳😳

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
نه.نیست برای همه اینطور نیس ربطی به محرمی نداره خیل رابطه ها متفاوته

هستش  چه بخوای چه نخواهی مادر خیلی دلسوز تره ، تو مشکلت رو به مادر بگی بیشتر کمکت میکنه ، بیشتر راهنمایت میکنه بیشتر برات دلسوزی میکنه تا اینکه بیای برای یه غریبه بگی که اصلا هم براش مهم نیستش بری دکتر نری ، خوب بشی یا نشی