2777
2789
خب خيلي شولوغش مي كنه

نه اینطور نیست فوقش میری دکتر که این خیلی خوبه بری دکتر از یه مشکلی که کوچیکه  درمانش  میکنی ولی اگه پشت گوشت بندازی شاید این یه مشکل کوچیک که با دارو رفع میشه به یه مشکل بزرگ که به جراحی نیاز داره تبدیل بشه.  

احتمالا کیست داری یا هورمونت ریخته به هم مهم نیست برو دکتر خجالت نکش به مامانت بگو میفهمه

نه ربطی نداره منم همینجوری بودم کیستو اینا نداشتم 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه پريودم تموم شده پنج روز دوباره داره خون مياد

عزیزم چند ساله پریود شدی؟

اگه نگرانی یه دکتر زنان برو یا ماما

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

مادر برای همه محرم چه پسر باشه  چه دختر .

نه.نیست

برای همه اینطور نیس

ربطی به محرمی نداره

خیل رابطه ها متفاوته

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

نه اینطور نیست فوقش میری دکتر که این خیلی خوبه بری دکتر از یه مشکلی که کوچیکه  درمانش  میک ...

تو که بیشتر شلوغش کردی جراحی😳😳😳

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
نه.نیست برای همه اینطور نیس ربطی به محرمی نداره خیل رابطه ها متفاوته

هستش  چه بخوای چه نخواهی مادر خیلی دلسوز تره ، تو مشکلت رو به مادر بگی بیشتر کمکت میکنه ، بیشتر راهنمایت میکنه بیشتر برات دلسوزی میکنه تا اینکه بیای برای یه غریبه بگی که اصلا هم براش مهم نیستش بری دکتر نری ، خوب بشی یا نشی