2777
2789
خب خيلي شولوغش مي كنه

نه اینطور نیست فوقش میری دکتر که این خیلی خوبه بری دکتر از یه مشکلی که کوچیکه  درمانش  میکنی ولی اگه پشت گوشت بندازی شاید این یه مشکل کوچیک که با دارو رفع میشه به یه مشکل بزرگ که به جراحی نیاز داره تبدیل بشه.  

احتمالا کیست داری یا هورمونت ریخته به هم مهم نیست برو دکتر خجالت نکش به مامانت بگو میفهمه

نه ربطی نداره منم همینجوری بودم کیستو اینا نداشتم 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه اینطور نیست فوقش میری دکتر که این خیلی خوبه بری دکتر از یه مشکلی که کوچیکه  درمانش  میک ...

تو که بیشتر شلوغش کردی جراحی😳😳😳

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
نه.نیست برای همه اینطور نیس ربطی به محرمی نداره خیل رابطه ها متفاوته

هستش  چه بخوای چه نخواهی مادر خیلی دلسوز تره ، تو مشکلت رو به مادر بگی بیشتر کمکت میکنه ، بیشتر راهنمایت میکنه بیشتر برات دلسوزی میکنه تا اینکه بیای برای یه غریبه بگی که اصلا هم براش مهم نیستش بری دکتر نری ، خوب بشی یا نشی