2777
2789
عنوان

متولدین مرداد 1386

215049 بازدید | 1022 پست
مامانای عزیز سلام،
نی نی گل من 3 مرداد انشاالله به دنیا می آید همگی دعا کنید نی نی هامون سالم و صالح باشند بیایید مامانایی که نی نی مون در مرداد بدنیا می آید با هم در ارتباط باشیم همه برای هم دعا کنیم من تا حالا خدا را شکر خودم و نی نیم مشکلی نداشتیم می خوام اسم گلم را محمد صدرا بگذارم البته اگه گفته سونوگرافی درست باشه!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
خوشگل خانوما من دوباره اومدم اینجا
امیررضا من هم متولد 7 مرداد 86 البته قرار بود شهریور به دنیا بیاد واسه همین من تو مامانای شهریور که خیلی باصفاین بودم
امیررضا هنوز می می میخوره اما تقریبا جیشش و میگه
فرزان رو میخوام از شیر بگیرم ولی دو دستی چسبیده میگن تو پاییز بگیر راستی تولد این نی نی ها نزدیک چه کردید شما ها بچه ها بد غذا نشدن فرزان داره دندون 17 و 18 و 19 در میاره رسما مرا .................. کرده بد غذا شده خفن
راستی دکتر باستانی زاده بهش کیندر داد بدید که عالیه اینقدر رشد موهاش و ابرو هاش خوب شده ابروش شبیه این مرجع تقلیدا شده ههههههههههههه