2777
2789
عنوان

متولدین مرداد 1386

| مشاهده متن کامل بحث + 215049 بازدید | 1022 پست
سلام به همه مامانهای مردادی
من بعد از یک غیبت کبری اومدم
نی نی های گل چطورن
تولد های همگی شون هم که نزدیکه

ماهک 10 روزه که جیش رو می گه دیگه پوشکش نمی کنم خیلی راحت شده شبها هم بدون پوشک می خوابه
دندونهاش هم همه در اومده
کلی هم شعر بلده پدر منو درآورده انقدر حرف می زنه همش در حال تعریف کرددنه کتاب قصه هاشه

برای تولدش هم تصمیم گرفتم یه مهمونی کوچولوی 30 نفره تو باغ پدر شوهرم بگیرم شام هم می خوام یرنج و جوجه کباب بدم ( خودم رو حسابی راحت کردم )

خبر های این مدت رو همه رو دادم
شما از نی نی های گل تون بگید
و از برنامه ای که برای تولد شون دارید که همه ایده های جدید بگیریم
منتظر نظراتتون هستم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه تنبلا

بابا توروخدا همتون بیاین دیگه!

پانی هنوز پوشک میبنده! شعر هم کلی بلده و همش داره حرف میزنه. الان بهم زنگ زده میگه مامان برام کرن فلکس بخر!!!!
7 8 تا رنگ هم بلده و کلی حیوون رو میشناسه! (حالا من هی تعریف میکنم!!!!!!!!!)

مصی جون ماهک چندم مرداده؟

تولد پانی، محمد رضا و فرزان هم تو یه روزه!
هی هی افسردگی گرفتم محمدرضای من هنوز زیاد حرف نمیزنه. فقط 3-4 کلمه اون هم اگه واقعا بهشون احتیاج پیدا کنه.
آره تولد این سه تا شیطون توی یه روزه. البته به قمری روز مبعث بود که گذشت.
محمدرضا همچنان به مکیدن ادامه میده. میخوام از شیر بگیرمش اما همه میگن بذار توی مهر که هوا خنکه. میگن توی گرما خوب نیست از شیر بگیریش . نمیدونم والله......
وای چه پسر آقایی! مخصوصا اونجا که داره کنار دریا راه میره و فکر میکنه.

اصلا نگران نباش مهتاب جون پسرها دیرتر از دخترها حرف میافتن. الان پسر دوستم یک ماه و نیم از پانی بزرگتره و هنوز خوب حرف نمیزنه. اینو تو کتاب همه کودکان تیزهوشند اگر هم نوشته.