2777
2789
عنوان

متولدین مرداد 1386

| مشاهده متن کامل بحث + 215049 بازدید | 1022 پست
سلام به تمام مامانا و کوچولوها مردادی
دختر من مژگان متولد 29 مرداد 86 است مدتی است که سعی می کنم از پوشک بگیرمش ولی وقتی بازش می گذارم ساعتهای طولانی ادرار نمی کند حتی تا هفت ساعت هم شده هی می گوید جیش ولی وقتی به توالت می برمش نمی کنه سرلگن هم نمی شینه جیغ می زنه می ترسم ادرارش را نگه داره مشکل پیدا کنه نمی دانم چه کنم پسر بزرگم که الان هفت سالش است هیچ مشکلی نداشت و خیلی راحت کنترل ادرار داشت حتی در شب .
ضمنا دخترم خیلی کم حرف می زنه حدود هفت یا هشت کلمه می گوید شنوایی قوی دارد و تقریبا تمامی اشیا منزل را می شناسد و جای تک تک وسایل منزل را می داند فقط به خودش زحمت حرف زدن را نمی دهد.
مرجان جون سلام
شاید هنوز زود باشه. منم یکی دوبار سعی کردم پانی رو از پوشک بگیرم ولی احساس کردم هنوز زوده. دختر تو که آخر مرداده و هنوز مونده تا 2 سالگیش. صبر کن 2 ساله که شد دوباره شروع کن.
بچه ها رو نباید با هم مقایسه کرد. بعضی بچه ها زودتر و بعضی دیرتر حرف میافتن. دختر من هم دیر حرف زدن رو شروع کرد ولی یه دفعه پیشرفت کرد. سعی کن هی ازش حرف بکشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
پانی من مریض شده. تب و اسهال. دکترش گفت خیلی بین بچه ها شایع شده. البته امروز یه کم بهتر بود.

من که اصلا مثل پارسال دل و دماغ تولد ندارم. همین فقط مامان بابام و برادرم و مامان شوشو و خواهر و برادر شوشو رو دعوت میکنم (خودشون کلی شدنها!!!!) کیک هم دیگه سفارش نمیدم. پارسال تا 6 ماه کیک تو فریزر داشتیم!!!!!!!
مامان پانی محمدرضا هم یک ماه پیش همینطور شد. اون هم تو مسافرت. بردمش دکتر. دکتر محمدرضارو دید که فریاد میزنه و آروم و قرار نداره گفت باید سرم بزنه اما با شرایطی که من می بینم نمیذاره بچتون. بهش دی سیکلومین داد فقط. بعد از 3 روز خوب شد. امیدوارم پانی هم زود زود خوب بشه.
آزاده پانی هم مثل فرزان و محمدرضا 20 مرداده