2777
2789
خیلی اراده قوی ای داری عزیزم..احسنت بهت😘من کلا ده کیلو میخوام کم کنم ولی نمیتونم اصلا😪

ممنون عزیزم شروع کن به کم خوردن عادت میکنی روزی ۴۵ دقیقه برقص جلو آیینه خیلی تاثیر داره لباس تنگ بپوش قسمت های چاق قشنگ ببینی بد بیاد بیشتر برقصی تلاش کنی کم بخوری لاغر بشی😁

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
ممنون عزیزم شروع کن به کم خوردن عادت میکنی روزی ۴۵ دقیقه برقص جلو آیینه خیلی تاثیر داره لباس تنگ بپو ...

من غذام اصلا زیاد نیس

مشکل من تنقلاته😢😢و شیرینی جات...چون کم خونم ،فقط دلم چیزای شیرین میخواد😅

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من غذام اصلا زیاد نیس مشکل من تنقلاته😢😢و شیرینی جات...چون کم خونم ،فقط دلم چیزای شیرین میخواد😅

کالری شمار مانکن دانلود کن تو هدف بزن ۱۰ کیلو میخوای کم کنی طبق کالری شمار اون بخور جواب میده حتی مقدار شسرینی برات حساب میکنه ابتجوری هم شیرینی میخوری هم کالری داری بیشتر نخوری ولی بهتر شیرینی حذف کنی یا کم

کالری شمار مانکن دانلود کن تو هدف بزن ۱۰ کیلو میخوای کم کنی طبق کالری شمار اون بخور جواب میده حتی مق ...

تو کالری شماری میکردی یا خودت اون مقدار رو که میدونستی بهتره میخوردی؟

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
تو کالری شماری میکردی یا خودت اون مقدار رو که میدونستی بهتره میخوردی؟

آخرا کالری شمار میکردم دوست نداشتم وزنم خیلی کم تر بشه بعضی وقت ها یک کیلو بالا یا پایین بره کالری شمار میکنم درست بشه وزنم

آخرا کالری شمار میکردم دوست نداشتم وزنم خیلی کم تر بشه بعضی وقت ها یک کیلو بالا یا پایین بره کالری ش ...

تو مدتی که وزنت کم میشد استپ وزنی نگرفتی گلم؟من مثلا سه چهار کیلو که کم میکنم وزنم استپ میکنه دیگه پایینتر نمیاد..واسه اون راهکاری نداری؟

تو مدتی که وزنت کم میشد استپ وزنی نگرفتی گلم؟من مثلا سه چهار کیلو که کم میکنم وزنم استپ میکنه دیگه پ ...

اون روز کالری کمتر میکردم یا چیزی میخوردم که تو رژیمم نبود یه چیز جدید یا باید کالری کمی بالا ببری یا پایین من کمتر میکردم اون روز کمتر میخوردم 

اون روز کالری کمتر میکردم یا چیزی میخوردم که تو رژیمم نبود یه چیز جدید یا باید کالری کمی بالا ببری ی ...

مرسی عزیزدلم..ببخشید که خیلی سوال پرسیدم ازت😘

ورزش که روزی ۴۵ دقیقه میرقصیدم کل بدنم میلرزوندم😁 حذف شام کلا تو ۶ ماه ۳۰ کیلو کم کردم 

❤❤❤❤❤❤

همیشه دوست داشتم از این آدمای درونگرای مرموز و خفن باشم که همه در عَجبند که این توی زندگیش چی داره میگذره؟ ولی متاسفانه یه برونگرای اوسکول از آب درومدم که منتظرم تا یه شنونده پیدا کنم تا کل زندگیمو واسش تعریف کنم🤐🥴