دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چند کیلو بودی گلم..الان چندی؟تو چه مدتی کم کردی این مقدار رو؟چکار کردی،چه رژیمی؟؟ ..به منم یاد بده لطفا😘
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
چند کیلو بودی گلم..الان چندی؟تو چه مدتی کم کردی این مقدار رو؟چکار کردی،چه رژیمی؟؟ ..به منم یاد بده ل ...
۹۷ کیلو بودم شدم ۶۴ ،تو ۶ ماه شام حذف کردم ناهار فقط یه کف دست نون و دو ملاقه خورشت یا یه رون مرغ،حذف قتد شیرینی تنقلات ولی هر وقت گرسنه ام میشد سیب و کاهو و هویج و کدو سبز میخوردم ،کدو سبز با ماست میهوردم و شوید
برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
۹۷ کیلو بودم شدم ۶۴ ،تو ۶ ماه شام حذف کردم ناهار فقط یه کف دست نون و دو ملاقه خورشت یا یه رون مرغ،حذ ...
چقدر عالی...اصلا تو این مدت برنج نخوردی؟
میوه در طول روز چند تا میخوردی مثلا؟
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
چقدر عالی...اصلا تو این مدت برنج نخوردی؟ میوه در طول روز چند تا میخوردی مثلا؟
میوه ۳ تا میوه میتونستم بخورم سیب پرتغال یا هر میوه دیگه ولی بیشتر تو طول روز ۳ تا سیب میخوردم کاهو و هویج زیاد میخوردم سخت بود شب ها یه حبه سیر له میکردم تو اب جوش میریختم یه لیوان و یک قاشق مرباخوری عسل میزدم قبل خواب میخوردم
برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
میوه ۳ تا میوه میتونستم بخورم سیب پرتغال یا هر میوه دیگه ولی بیشتر تو طول روز ۳ تا سیب میخوردم کاهو ...
خیلی اراده قوی ای داری عزیزم..احسنت بهت😘من کلا ده کیلو میخوام کم کنم ولی نمیتونم اصلا😪