2777
2789
عنوان

خداشفات بده😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 214 پست
ارررره فوضولم گردنم کلفته

برو بابا

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
خب ب جمالت😏

جه جمال بی نقطه ات😁😁😁😁😂

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عه حیف😐🤲😂😂😂🤣😂🤣😂

نگران نباش خواهر شوهرم هس🤣۲۵سالشه پرستار‌ی میخونه خیلی خوشگله🤣

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
رفتیییی تو برو 

خود درگیر

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
🤣من دلم بیشتر شکست از عروسیم تا الان شیرینی نخوردم یعنی ۵ سال😂😭

آخی آخی آخی به یاد شیرینی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
آخی آخی آخی به یاد شیرینی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣

🤣

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
نگران نباش خواهر شوهرم هس🤣۲۵سالشه پرستار‌ی میخونه خیلی خوشگله🤣

عههههههه چه زنداداش خوبی هستیاااااا

منم مجردم ببینم برا من چه میکنی😁🤲😂😂😂😂

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
تو مگه الان نباید توشاد باشی

💩 خوریش به تو نیومده 

عههههههه چه زنداداش خوبی هستیاااااا منم مجردم ببینم برا من چه میکنی😁🤲😂😂😂😂

🤣 برادر شوهرم😐🤣خوبه؟

2810