2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این قسمت خونم

105 بازدید | 16 پست

خودم کلا تواین قسمت خونم به آرامش میرسم

ولی خانوادم میگن بدسلیقه ای و این چیه اینطور ساختی

خواستم ببینم به نظرشماهم حرف خانوادم درسته یانه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهم اینکه خودت آرامش میگیری،بنظرم واقعا هم خوبه ،قشنگه.منم تراس خونم رو خیلی دوست دارم همه هر کی میاد میگه عجب تراسی داری،و قسمت دارم ک کافی بار کوچولو دارم اونجا هم برام قشنگه

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
عکسسسس😍

ده متر هست،من زیاد عکس نمی‌گیرم مگه اینکه بخوام عکس پروفایل بزارم،.تابستون دیوارو کلا رنگ کردیم و از این مدل چمن دیواری ها زدیم .کفش چمن مصنوعی ،دورشم شیشه زدیم .ماه شده🥰.بارون میاد ی حالی میشه.

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
خیلی قشنگ و با سلیقه اید دلم خواست ...اگه یه همچین جایی داشتم دیگه کتابخونه نمیرفتم

آره همینجا کتاب میخونم و نقاشی هم میکنم.🥰.دلخوشیمه .ممنونم عزیزم

منم میخام ببینم 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

ده متر هست،من زیاد عکس نمی‌گیرم مگه اینکه بخوام عکس پروفایل بزارم،.تابستون دیوارو کلا رنگ کردیم و از ...

نهایت ارامش🤍

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

2810