2777
2789
عنوان

خداشفات بده😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 214 پست
تو مگه مردی ک اسم کاربریتو گذاشتی اقاماشالا؟  خجالت بکش

امضامو ببین😐

بعدم دلم خاسته اینو بذارم فوضولی! خجالتم خودت بکش😤

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
من کاکائو میخواااام

اینا چی از اینا هم داریم بفرمایید

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بفرمایید شیرینی 😂

جم کن این ات اشغالاتو باو همهینارو خوردی ک این شدی دیگه😏😆😏😏

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
2805
جم کن این ات اشغالاتو باو همهینارو خوردی ک این شدی دیگه😏😆😏😏

باشه بابا تو خوبی مثلا😒

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
اینا چی از اینا هم داریم بفرمایید

وااااااااااااااای مررررسی عسیس دلمممم

شما مجردی😜

پسند شدی 

اخه یه پسز مجرد داریم🤩😂

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
نمیگی دلمون میکشه لعنتی 🤣🤣😋

🤣من دلم بیشتر شکست از عروسیم تا الان شیرینی نخوردم یعنی ۵ سال😂😭

وااااااااااااااای مررررسی عسیس دلمممم شما مجردی😜 پسند شدی  اخه یه پسز مجرد داریم🤩😂

نه متاهلم🤣

باشه بابا تو خوبی مثلا😒

ن پس فک کردی هوا بده ؟

اره من خوبم هوا بده ..اگه هوا بد بود که من خوب نبودم اصن

(چی گفتم😶😐😂🤦🏻‍♀️)

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
نه متاهلم🤣

عه حیف😐🤲😂😂😂🤣😂🤣😂

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
عه حیف😐🤲😂😂😂🤣😂🤣😂

🤣🤣

خب

2810