2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها هرکسی بالاخره یه مشکلی داره. منم بزور باید بگم خوب بچه میخواهیم بریم مهمونی پاشو مدل موهاتو عوض کن.حداقل فرق موهاتو عوض کن.یه روز اومد گفت من اپیلاسیون میخوام مسابقه شنا داشت . منم براش انجام دادم ولی بعدش از سرش افتاد.ولی من کلا از این دخترهایی که به ظاهشون توجه دارن خوشم میاد اتفاقا..از معایب لوازم آرایش براشون بگین. تمام ترس درسا ازینکه این لوازم صورتشو خراب میکنه و اینکه صورت با مو برای آرایش مناسب نیست. بچه های شما مانتو میبوشن؟؟؟؟من هنوز براش مانتو نخریدم و از این ژاکتهای لی درسا میپوشه.قدشم بلند شده باید کم کم مانتو رو براش بخرم.بچه ها سعی کنید خیلی لباسهای بزرگونه براشون نخرید.
سلام مریم جون
دختر من که تقریبا ١/٥الی ٢ساله که برای بیرون رفتن مانتو میپوشه،البته به خواست خودش
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
هزار آسمان جان دختر مدرسه ی غیر انتفاعی میره
اپک جون دخترتون با دختر من تو یه سال و یه ماه به دنیا اومده خوشحالم باهاتون آشنا شدم
مریم جون دختر من قدش 156 هست نمیشه تونیک بپوشه جلفه مانتوهاشم همش کوتاهه یکیش بلنده که اونم تنگه پارسال 200 دادم براش پالتو خریدم امسال میگه بازم میخوام اون دیگه مد نیست خدا میدونه چقدر با هم کل کل کردیم دست آخرم با هم قهر کردیم
روز تولد انسانها در هیچ تقویمی یافت نمیشود ، چرا که فقط
در قلب کسانی است که به آنها عشق میورزیم . . .
اتفافا دختر منم ابان79 هست...خوشبختیم.
گلابتون دختر منم قدش 158 هست ....من تا الان هر چی خودم مانتو کوتاه و تینیجری داشتم دادم پوشیده. دیگه کم کم باید براش خرید کنم. من جای توباشم سفت وایمایستم و نمیخرم.
دختر من یه کم بلندتره،مانتوهاش هم همه بالای زانو هستن،راستش اصلا طرف لباسای من نمیره (البته چون مانتوهام همه زیر زانو هستن و خوب ازاد هم بهش میشه)،گلابتون جان ،اگه پالتوش سایزش میشه به نظر من هم زیر بار نرو یا اینکه بهش بگو از پس انداز یا پول تو جیبیاش بخره
دختر من خیلی اهل خریده ،خیلی هم به اجناس مارک علاقه داره ،حالا به اندازه ای که میخوام و راضی هستم خودم براش میخرم بقیه اش رو میگم خودت بخر ،که البته معمولا پشیمون میشه (خیلی اینده نگره و به پس انداز علاقه داره)
خانمها اگر قبول میکنید و بشه یه تایمی مشخص کنیم سعی کنیم هر کی میتونه اون موقع بیاد که بشه صحبت کرد اینجوری مفیدتره اگه موافق بودین همینجا اعلام کنین
مریم جون و اپک جون دخترای شوم پری شدن یا هنوز نه؟
اپک جون آخه طفلی هر چی پول تو جیبی داره با من شریکه من بهش دستبرد میزنم دیگه چیزی براش نمیمونه بچم دست و دل بازه به مامانش صدقه میده هههههههههههه
امشب باهاش کلی حرف زدم اونم متقاعد شد که نخره اما گفت در عوض باید یه پیرهن مجلسی واسه عروسی پسر عمه اش بخرم منم کوتاه اومدم حالا به نظرتون براش چی بخرم پیرهن یا یه لباس اسپرت ؟
روز تولد انسانها در هیچ تقویمی یافت نمیشود ، چرا که فقط
در قلب کسانی است که به آنها عشق میورزیم . . .
سلام مامانای گل
با اجازه صاحب خونه !
از وبلاگ دیدن کنید!!
پشیمون نخواهید شد!
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=23223
http://namadbashi.blogfa.com/

فروش پارچه های نمدی .انواع کارهای نمدی . ریسه اسم . گیفت نوزاد . حلقه های پشت در . تزیینات سیسمونی و .....
دختر من از تیر ماه پارسال پری شد البته یک ماه شد چند ماه نشد بعدم نامنظم بود تازه سه ماهه که منظم داره پری میشه،راستی اگه دخترتون دست ودلبازه که هیچی دیگه باید باهاش راه بیاین،این تمام پولهاش رو به شماره میذاره تو کیفش حساب حسابه کاکا برادر اگرم قرض بده پس میگیره
من و دخملم دقیقا هم سایزیم.یک کمد برای لباسای مشترکمون درست کردیم .لباسهایی رو که دوست داره رو خیلی دوست نداره م بپوشم.هههههه
گلابتون جون دختر منم یکسالی هست که این اتفاق براش افتاده . مشکلی ندارم.خوشبختانه از عهده خودش برمیاد.منظمم هست.بهترین ساعت برای من صبخ 7 تا 7:30 است که مطمئنا همتون خوابین. حالا شما یه ساعتی رو بگین با هم هماهنگ کنیم