2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
این تاپیک هم من زدم
احکام شرعی کاربردی برای نینی دارها خوشحال میشم سر بزنینhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=590443&PageNumber=4&msg=ok
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی تارای عزیزم که جوابم دادی چقدر مثل من فکر میکنی عزیزم !! منم اصراری ندارم که بچم حتما قبول شه تازه حتی یه جورایی دوست ندارم که تیز هوشان قبول شه فکر میکنم دختری اذیت میشه بعدش چرا از حالا اینقدر استرس و فشار به این طفلکی وار د کنم ! زندگی توی این دوره و زمانه پر از استرسه حالا توی سن 11 سالگی به این طفلکی کلی استرس وارد کنم که چه بشه ؟ یه بار بخاطر مسائل بلوغ و پ شدنشون و قدشون و حالا هم بخاطر تیز هوش !
سلام سلام
چقدر خوبه هزار آسمان جون که شناخت کامل از دخترت پیدا کردی . الان هر کس را که میبینی میخواد یه جوری بچه اش را بفرسته تیزهوشان ولی خوب واقعیت اینه که همه بچه ها تیز هوش نیستن و این فشار ها و استرس های اضافه نهایتا یک جا خودش را نشان میده .
من که خودم فکر میکنم بیشتر بهتره الان اعتماد به نفس دختری ها تقویت بشه تا اینکه بچه تو این سن بخواد این همه تحت فشار باشه .ولی خوب بعضی وقتها وقتی یک چیزی را میگی بقیه فکر میکنن این حالیش نیست یا اصلا تو این باغها نیست برای خودش یه چیزی میگه.

سلام مامانای مهربون
دختر من از نظر درسی بیسته همیشه شاگرد ممتازه کلاس بوده الانم که کلاس هفتمه تو مدرسه حسابی خودشو بین معلما جا کرده ااما یه مشکل بزرگی که من باهاش دارم وسواسشه که تو پوشش داره همه چیزش باید با هم ست باشه ضمنا هر وقت بیرون میره باید یه نوع مانتو بپوشه تا کسی ندیده باشه خستم کرده میترسم واسه آینده ی خودش بد باشه
روز تولد انسانها در هیچ تقویمی یافت نمیشود ، چرا که فقط
در قلب کسانی است که به آنها عشق میورزیم . . .
کلابتون جون دست رو دلم نزار که ..... فکر کن حالا دختری بخواد هر روز بدون یونیفورم همین مسایل را برای مدرسه داشته باشه. من که فکر میکنم به خاطر سنشون هست و اون حسی که تو این سن دارن . الان هم که شما این را میکی تقریبا مطمین شدم. حالا ماله من روی موهاش هم حساس شده و هر روز حمام هم میره.
تارا جون کتابهاش هم تست داشتند هم تو ضیحی بودن عزیزم. من خیلی کتابها رو چک کردم و معلمشون این دو کتاب رو تایید کرده بود. بگم من لای این کتابها رو هم باز نگردم باورت نمیشه . من یه همچین مادری هستم. ولی میدونم درسا که از همه ایراد میگیره و اشکالات کتابها رو درمیاره از این دو سری کتاب خیلی راضی بود. بازم نظر معلم خودشو بپرس عزیزم
گلابتون بالاخره خیلی طبیعیه .الان سن بلوغشونه. سعی کن که با چیزهای مختلف سرگرم بشه که وقت نداشته باشه به این چیزها فکر. البته به طور طبیعی یه دختر خیلی خوبه که به پوشش فکر کنه ولی هر دفعه یه مدلش یکم مشکله .
ثمین هم همینطوره انقدر به ظاهرش اهمیت میده که من اخرش میگم حالا مگه کی میخواد ببینه ؟یا کسی که حواسش نیست اما اون گوشش بدهکار نیس
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
کاش حالا فقط مشکلم با لباس پوشیدنش بود جلو آینه دو ساعت به روسریش ور میره بعد از کلی معطلی میگه نه نشد این بهم نمیاد دوباره روز از نو بعضی وقتا هم دور از چشم من بزک دوزک میکنه در حد خیلی کم اما من میفهمم همش بهش تذکر میدم خودم دیگه کم آوردم اما کو گوش شنوا بهش میگم جامعه گرگ داره مواظب باش تو تله نیافتی میگه حواسم هست اینقدر شکاک نباش هر چی باشه بچن هنوز مردمو نشناختن
وقتی بهش میگم آرایش نکن یا اینقدر عطر و ادکلن نزن میگه پس خودت چی چرا خودت اآرایش میکنی میگم من ازدواج کردم میگه چه فرقی میکنه
سلاممممممممممممم خخخخخخ دخی من که اصلا تو این باغا نیس کلی باید بهش تذکر بدم میگه طوری نیس
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام خانمها
دختر من ابان ٧٩،اجازه هست منم اینجا باشم؟اینایی که میخونم مشکلات منم هست،متاسفانه کسی رو هم ندارم راهنماییم کنه
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
من که رسما با دخترم سر جنگ داریم باهم ،فکر کنید شبی دو سه بار باید باباش بینمون وساطت کنه چون به نظر من شلخته است
از نظر ظاهر هم که مدام به خودش گیر میده گر چه کلا قیافه مناسبی داره چون فوق العاده سفیده مدام نگرانه که صورتش لک نشه یا افتاب نسوزوندش،از نظر لباسی هم که واقعا خودش رو تحت فشار میگذاره ،حالا انگار تمام مردم منتظرن اون رو ببینند(این رو هزار بار به خودش گفتم)
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت