2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام به همه دوستان عزیزم

تو این سایت اطلاعیه مسابقه عکاسی برای مامانا زده شد به مناسبت روز اول مدرسه . من می خوام شرکت کنم یه مدل خوشگلم انتخاب کردم که 2ش که نگارم حاضر شد بره مدرسه ازش عکس بگیرم..................................... خلاصه حریف می طلبم

http://www.madresehclub.com/Topic.aspx?TID=1452&PID=6092
با آرزوی تنی سالم...لبی خندون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
نه گلابتون جون هنوز دخی من پری نشده
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام بچه ها
کاترین جون دختر من امسال کلاس هفتمه شرایط مدرسه با 6 سال ابتدایی زمین تا آسمون فرق داره خیلی براشون سخت میگیرن خدا کنه بتونه خودشو با محیط وفق بده هر چند تو این 6 سال شاگرد ممتاز کلاس بوده امیدوارم امسالم ممتاز باشه
روز تولد انسانها در هیچ تقویمی یافت نمیشود ، چرا که فقط
در قلب کسانی است که به آنها عشق میورزیم . . .
کاترین جون وبلاگتو خوندم فکر کنم منو تو یه جورایی به هم شبیه هستیم بچه هامون هر دوشون همسن همن منم یه دخمل 6 ماهه دارم
روز تولد انسانها در هیچ تقویمی یافت نمیشود ، چرا که فقط
در قلب کسانی است که به آنها عشق میورزیم . . .
سلام
خوبید دوستان؟

مریم جون دیروز داشتم تو صفحات تاپیک دنبال کتابهایی که معرفی کرده بودی میگشتم.منظورم کتابایی هستش که پارسال درسا جون کار میکرد.

علوم و ریاضی ستاره طلایی بود درسته؟
این کتابها تست دارن؟ یا آموزش هستن؟
کتابهای مبتکران چطوری بودن؟
سلام هزار آسمان عزیز
نه نگذاشتمش. راستش قبل از شروع سال تحصیلی یکی از همین موسسات بد جوری پی گیر بود که دخترمو ببریم و ثبت نامش کنیم. کلی هم تعریف میکرد از کارشون که بهترین اساتید رو دارن و بهترین روشها رو دارن. ولی من نبردمش. کلاساش جمعه ها بود.
من خودم اصلا اصراری ندارم که مدارس خاص بره. مخصوصا تیزهوشان چون دخترم اصلا ظرفیت تحمل اون همه درس رو نداره (اینو به خودش نمی گم ولی خودم میدونم که اینطوریه). همین الان کلی اضطراب و استرس داره برای درساش. همیشه میخواد بهترین باشه. چند برابر چیزی که معلمشون میخواد مطلب جمع آوری میکنه و کار میکنه.
اما از شما چه پنهون بدم نمیاد مدرسه نمونه بره. یکی از مهمترین دلایلش هم اینه که مدرسه ی نمونه منطقه ما خیلی بهمون نزدیکه :)))
معلمش هم تو جلسه بهم گفت حتما کتابهای تست براش بگیرید برای همه ی درسها رو. مخصوصا ریاضی و علوم و اجتماعی.
اینقدر تنوع کتابها زیاده که واقعا ادم نمیدونه کدوماش بهتره.
نمی خوام به دخترم فشار بیارم فقط میخوام با تست زدن هم آشنا بشه .
سلام گلابتون جون خوشحالم از اشناییت

اره امسال خیلی سنگینه درسها و من به ثمین گفتم نذاره تلنبار شه اونم بهتر از پارسال داره میخونه تا ببینینم چی میشه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا